Námořnický styl i městský chic pro každého muže od Michael Bastiana pro GANT

Námořnický styl i městský chic pro každého muže od Michael Bastiana pro GANT

Návrhářská kolekce GANT by Michael Bastian je plná jedinečných kousků, které lze vzájemně kombinovat, nebo nosit jednotlivě a stále budete vypadat, že stylu rozumíte!

Designové zpracování se jistě nezapře u svetrů. Vzor mraků, lodí i klasický copánkový vzor zdobí svetry v odstínech modré, šedé a zelené. Kvalitně jsou propracovány i detaily jako výstřih nebo záložky na rukávech.

 

Ne všichni muží rádi oblékají svetry. Pro vysoce postavené buisnessmany nabízí kolekce saka v retro provedení kostkovaného vzoru i kabáty v moderní tmavě modré barvě. Pozornost ale určitě upoutá bunda v barvě džínoviny s bílými detaily.  

 

Celá kolekce je z velké části zaměřená na nejrůznější pánské košile. Vybrat si můžete mezi proužky, různou velikostí kostičky, camouflage, nebo jinými vzory. Košile vypadají výborně zastrkané do kalhot i kraťasů, šmrnc tomu dodáte, doplníte-li kombinaci koženým páskem. 

 

Stejně jako předchozí kousky, i pánská trika jsou laděna do odstínů modré, s akcentem v červené či bílé. Není třeba bát se kombinací triček, svetrů, košil společně s kraťasy či kalhoty. Na kalhotech najdete camouflage vzor jako na košilích, jinak se spodní kusy drží jednoduchosti. 

 

 

Zdroj: gant.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram