Naomi Campbell je novou tváří kosmetické značky NARS

Naomi Campbell je novou tváří kosmetické značky NARS

Pokud budeme mluvit o supermodelkách 90. let, jistě se i vám mezi prvními vybaví právě Naomi Campbell. Nová tvář jarní kampaně kosmetické značky Nars.

Naomi je jednou z nejvýznamnějších a neslavnějších modelek naší doby. A tak je až s podivem, že i přesto, že patří k největším ikonám modelingového světa, nikdy nebyla tváří žádné kosmetické značky. To je teď již minulostí.

Naomi Campbell se stala novou tváří jarní kampaně 2019 kosmetické značky Nars. Kampaň, nazvaná Radiance Repowered, je zaměřena především na dokonalou a zářivou pleť. Zakladatel značky, François Nars, je také dlouholetým přítelem Naomi Campbell. Na svém instagramu uvedl: „Naomi a já jsme jako rodina, znám ji od samého začátku kariéry. Od začátku jsem obdivoval její krásu a styl." 

Celou kampaň také nafotil sám François Nars a i Naomi přidala ruku k dílu. Díky ní se v této kampani nabídka produktů rozšířila. François tvrdí, že výběr nové tváře a zvolení právě Naomi bylo záměrné. Chce tím ukázat, že make-up je univerzální produkt, který by měl být pro každého. Podle François u make-upu nezáleží na barvě kůže.

vogue.com; instyle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram