Naomi Campbell a Jourdan Dunn hvězdami Burberry Prorsum

Naomi Campbell a Jourdan Dunn hvězdami Burberry Prorsum

Nová inspirace, nové tváře, to je nová snová kolekce Burberry Prorsum jaro/léto 2015 Christophera Baileyho.

Ten kdo se těšil na nejnovější tvorbu módního domu Burberry Prorsum, dočkal se. Kdo ale čekal trenčkotovou klasiku, bude překvapen.

Christopher Bailey čerpal svou inspiraci v přírodě a tak není divu, že je nová kolekce stejně rozmanitá jako příroda sama. Květinové vzory, svěží sezónní barvy a přírodní materiály, to vše je zde obsaženo a obklopeno rojem malých včel Mini Bee Bags, jak kreativní ředitel módního domu Burberry pojmenoval malé, ručně malované dámské kabelky.

Jistě se sami sebe ptáte, v čem vlastně tkví ono shora avizované překvapení. Tím je bezesporu trench coat, který se zde objevuje nejen v tradičních barvách, ale také v pestrobarevném provedení a záplavě vzorů. Tradiční vizitka módního domu je ale také nově zhotovena z nezvyklých materiálů, které reprezentují třeba i semiš a denim.

  

Největším překvapením je ale spojení dvou generací supermodelek, které se poprvé setkávají v reklamní kampani vytvořené legendárním Mariem Testinem. Ke spolupráci s Burbarry si kreativní ředitel Christopher Bailey vybral nestárnoucí Naomi Campbell, po jejímž boku stanula Jourdan Dunn. Jak toto spojení funguje? Posuďte sami. 

Burberry Prorsum Spring Summer 2015