Náš TIP na takové to letní lenošeníčko

Náš TIP na takové to letní lenošeníčko

S mexickou hamakou, brnkačka! Teď už jen to sluníčko, tak šup, šup, už se tě nemůžeme dočkat.

Že houpací sítě mají něco do sebe, věděli už dávno staří námořníci. Proto netrvalo dlouho a tyto lenošky našly své uplatnění i u běžných suchozemců, kteří v nich dodnes tráví minuty a hodiny zaslouženého odpočinku na čerstvém vzduchu.

Jen tak se ležmo pohupovat v letním vánku s blankytně modrým nebem nad hlavou a jasně zelenou travou pod sebou. No není to krásná představa? Jen ta zpravidla velká oka, jimiž jsou běžné houpací sítě tvořeny, nám dělají trochu starost. Při déle trvajícím lenošení totiž mohou být méně pohodlná.

A v tom s námi budou jistě mnozí z vás souhlasit

Proto nám dovolte, abychom vám nyní představily o dost sofistikovanější podobu klasických sítí, které letos v létě nahradí mexické hamaky, jež jsou tkány tak, že vlákna vytvářejí hustá oka. Právě hustota ok pak rozhoduje o kvalitě a výjimečném pohodlí každé houpací sítě, která je vlastně jedinečným rukodělným originálem.

Jsme přesvědčeni, že kvalitu a komfort hamaky oceníte, a to i po dlouhé době používání. Použitá vlákna jsou převážně z bavlny - proto jsou sítě velmi měkké a pohodlné. Netlačí vás žádné uzly či nerovnosti a síť se okamžitě a pružně přizpůsobí tvaru těla.

 

A teď už jen to sluníčko, tak šup, šup, už se tě nemůžeme dočkat!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram