Náušnice na silvestrovskou party

Náušnice na silvestrovskou party

Letos na Silvestra se zaměřte hlavně na výrazné doplňky, konkrétně na náušnice. Ať už krásnými velkými a luxusně vypadajícími náušnicemi ozdobíte jakýkoliv outfit, vždy vám to bude slušet.

Dopřejte si skutečný luxus a doplňte jednoduché černé šaty decentními náušnicemi značky Givenchy ve tvaru hvězdiček. Uchvátí vás módní kombinací černé a stříbrné i třpytivými krystaly. (Luisaviaroma.com)

     

Nepřehlédnutelné a velmi zajímavě řešené visací náušnice ve tvaru květin a ve stále žádaném zlato-stříbrném provedení nabízí např. Topshop. Stáhněte si vlasy do moderního volného drdolu a dejte tak vyniknout jejich kráse naplno.

Nebojte se extravagance a originality. S těmito asymetrickými náušnicemi (Mango) určitě vystoupíte z davu. Jen s nimi nezapomeňte sladit i ostatní doplňky a pamatujte, že méně je v tomto případě více.

Všechny milovnice pestrých barev se na první pohled zamilují do těchto výrazných náušnic. Horní část je na klipsu, takže není proč se jim vyhýbat :) (Polyvore.com).

Romantičkám zase na první pohled učarují tyto květinové náušnice Dolce&Gabbana zdobené krystaly Swarovski (Polyvore.com). Svým glamour vzhledem a celkovým provedením styl značky opravdu nezapřou.

     

 

Zdroj obrázků:  Style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram