Návrhářské oblečení je možné prát v pračce!

Návrhářské oblečení je možné prát v pračce!

Každá žena má designérský kousek - ať už jsou to šaty nebo kabát - oboje vyžaduje precizní praní v čistírně. Co když se to ale změní?

Společnost Procter & Gamble, spíše vídaná pouze ve své zratce P&G, má ve svém portfoliu spousty značek, které denně užíváme, vídáme v televizních reklamách nebo na stojanech v drogerii. Patří sem mimo jiné výrobce populárních zubních past Crest, Always, Gillete, Head&Shoulders, Pantene, ale především Lenor a Ariel. Těm se dnes budeme věnovat o něco víc. 

 

Důležitým poradcem společnosti P&G je britský módní návrhář Giles Deacon, který před nedávnem představil svou designérskou kolekci pod názvem Dress for Yes. Co je na ní specifického? Lze ji prát v pračce! A přesto nepostrádá žádné z privilegií návrhářské módy. Odhalení kolekce proběhlo na přehlídce v Berlíně, konané během druhého ročníku P&G Látky budoucnosti. 

 

P&G se snaží pomocí svých produktů Ariel a Lenor poskytnout svým zákazníkům privilegium, jenž jim dovolí prát designérské oblečení doma. Ostatně průzkumy hovoří jasně - 80 % času, které trávíme oblečeni, nosíme pouze jednu pětinu z celého svého šatníku! Spousty kousků totiž potřebují speciální zacházení, které nejsme schopni oblečení poskytnout sami. 

Giles Deacon se právě ve spolupráci s produkty Ariel a Lenor snaží nabídnout a zpřístupnit své oblečení větší sortě lidí. Zvolil si cestu pečlivého výběru materiálů, které je možné prát v pračce. A když si jeho nejnovější modely prohlédnete, vůbec by vás to nenapadlo. Jsou totiž originální a na první pohled je nerozeznáte od těch, pro které by pračka byla poslední akcí jejich života.  "Pokud se i přesto rozhodnete podprsenku prát v pračce, rozhodně zvažte použití speciálních pracích programů. Informace o jejich správném využívání najdete například v tomto článku."

Zdroj: oficiální zastoupení adidas pro ČR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram