Navrhni si vlastní diář!

Navrhni si vlastní diář!

Cigale & Olive, provensálský ateliér a obchůdek provoněný levandulí, plný kreativních nápadů a poctivého řemesla, vám již podruhé přináší akci Navrhni si vlastní diář!  

Anýzovka neboli Zdena Holasová, majitelka úžasného butiku Cigale & Olive inspirovaného Provence, si pro vás ve svém ateliéru aktuálně připravila druhý ročník akce Navrhni si vlastní diář!

Můžete se stát na pár minut designérem a navrhnout si vlastní diář, který bude originální, jedinečný a pouze váš. Kudy chodíte, zapisujete si kreativní nápady, chutné recepty, poznámky z cest? Nyní máte možnost navrhnout si k diáři sladěný zápisník a budou tvořit krásný a praktický set. Ideální jako dárek k vánocům pro vás a vaše blízké!


Ve spolupráci s ilustrátorkou Markétou Jinochovou, která tvoří pod značkou By Myyna, vznikl trojset autorských akvarelů provensálských symbolů: olivová ratolest pohupující se na stařičkém olivovníku, šťavnaté dozrávající fíky - jenom ruku natáhnout a levitující levandule, jejichž omamná vůně se line všude kolem. Obálky diářů jsou volně kombinovatelné se zápisníky. Můžete si tak navrhnout vlastní provensálské combo, které vás bude denně lákat do země cikád!

V duchu pravé japonské tradice si můžete vybrat ručně vyráběný washi papír, zdobený stejnou technikou jako se používá při malbě na kimono. Pro girly touch můžete použít plátno s metalízou, včetně velmi trendy bronzové, či geometrickou kolekci Grafik. Pokud toužíte po přírodním designu, využijte hit současných kolekcí - korek či imitaci kůže, která je jemná na dotyk a nepadlo na její výrobu žádné zvíře. Rádi byste měli diář velmi osobní anebo propagovali vlastní značku či tvorbu, jen co položíte diář na stůl? Při návrhu obálky můžete použít vlastní fotografie, koláže, logo nebo personalizovat obálku textem horkou ražbou.



Přemýšlíte nad dárky od Ježíška? Obdarujte své blízké originálním diářem, který jim navrhnete přímo na tělo a získejte dárky zdarma! Připraveny jsou pro vás tašky s autorským sítotiskem a zápisník do setu podle vašeho návrhu zdarma.

Popusťte uzdu fantazii, zahrajte si na návrháře a nezapomeňte realizovat váš sen o Provence!

Zdroj: Móda.cz a Zdena Holasová
Foto: Anýzovka v zemi cikád

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram