Nebojte se experimentovat, barevná sezona se blíží!

Nebojte se experimentovat, barevná sezona se blíží!

Nebojte se dát svým vlasům novou šťávu. Přicházející sezona si žádá trošku extravagance, proto se pusťte do experimentování hned teď a vyzkoušejte barevné křídy na vlasy.

Barevné pramínky se v sezoně Jaro/Léto 2015 opět hlásí o slovo. Tentokrát si vlasoví stylisté pořádně vyhráli. Namísto dlouhých pramínků obarvených po celé délce, které jsou již passé, nabarvili jen několik pramenů ve spodní části hlavy. Někteří je dokonce nabarvili opačným směrem, od kořínků do poloviny jejich délky.

Ozvláštnit účes tímto způsobem není vůbec těžké! Zkuste barevné vlasové křídy v široké paletě barev, které nabízí například L´Oréal Paris nebo Powder Spray od label.m. Vlasy si nezničíte a díky jejich snadnému vymytí můžete experimentovat s barvičkami, jak se vám zlíbí.


Jedno je ale jisté, první teplé měsíce tohoto roku ovládne modrá. Modrá, ve svých pudrově pastelových tónech i výrazných odstínech tyrkysové až modrozelené, boduje na plné čáře. Zavládne nejen ve vlasových trendech ale také v líčení, lakování a samozřejmě v módě.

Obrázky: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram