Nečekané barvy, které budou na podzim IN

Nečekané barvy, které budou na podzim IN

Přichází podzim a ten letošní může být úplně jiný než kterýkoliv předchozí! Představíme vám pět barev, které vás naprosto oslní. Konec nudy, v nadcházejícím ročním období budete mít barevnou paletu v malíčku.

Tak, jako teploty na teploměru rychle klesají, musí přesně tak být pohotová i reakce na měnící se módu. S letními oblečky už se sice nějakou tu dobu neuvidíme, ale naopak se nám vytváří prostor pro nové kousky. Letošní podzim totiž může být i trošku jiný, než ty před tím. A proč?

Nové barvy

Vedle černé a hnědé klasiky, která nikdy v žádném podzimu nezklame, se totiž začínají nosit i mnohem veselejší barvy. A ne jen tak ledajaké, ale přímo i nevšední. Které to tedy jsou? 

Pistáciová

Barva, která se mihla na několika podzimních přehlídkách 2019. A dostala se z módních mol přímo do velkoměstských ulic a nejžádanějších fotek na instagramu. Jemný a svěží odstín pistáciové vypadá dobře nejen jako ústřední barva outfitu, ale skvěle vyniká na doplňcích.

Lesklá oranžová

Sice byla proti oranžové i samotná Elle Woodsová (Pravá blondýnka), ale to jen proto, že konkurovala její milované růžové. Teď naštěstí přichází doba, kdy je prostor pro obě dvě barvy naprosto stejný. Lesklá oranžová je právě jedna z TOP barev, naučte se ji nosit a budete spolu s ní zářit!

Intenzivní růžová

Pokud potřebujete v ponurejším počasí trošku probudit, tato šokující růžová je ta pravá. Udělejte v šatníku prostor mezi tmavšími odstíny a oživte svou barevnou paletu. Šála nebo rovnou kabát? My říkáme ano!

Neon

Jste překvapeni? My také. Ovšem co se nosí na molech, proniká do všech aktuálně módních prvků. Tak se nechte strhnout lavinou neonové barvy. Přicházíte jí už na chuť? Určitě si ji nakonec zamilujete.

50 odstínů fialové

Stále váháte, že? Je fialová skvělou, nebo naopak špatnou barvou? To se časem vždy mění. Nyní však fialová v jakémkoliv odstínu hlásí comeback a patří mezi ty nejlepší volby. Nemyslete si jen na doplňky, kupte si v lilla třeba kabátek, svetr, či dokonce klobouk. Jo, fialová jede...

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram