Nedělní odpoledne na dostizích

Nedělní odpoledne na dostizích

S příchodem jara se dala do pohybu i nová dostihová sezóna, která vám nabídne spoustu nevšedních zážitků, zábavy, adrenalinu a v neposlední řadě nových módních trendů. 

Koňské dostihy se netěší velké oblibě pouze ve Velké Británii, ale i u nás. Dostihy jsou společenskou událostí, na kterou proudí davy diváků, kteří vyhledávají ojedinělý způsob zábavy s příchutí adrenalinu.

Dostižiště jsou ale také místem, kde se skvělým způsobem prezentují poslední módní trendy a neodmyslitelným doplňkem pak bývají klobouky, kterými se začínají hemžit i české tribuny.

Dostihová sezóna je v plném proudu a vězte, že vaše pozornost nemusí být soustředěna pouze na Velkou Pardubickou, která bezpochyby patří k těm nejznámějším závodům u nás.

Za zábavou a výjimečnou atmosférou dostihových závodů ale můžete každou neděli vyrazit třeba i do pražské Chuchle. Dostihy už dnes nejsou vnímány pouze jako prestižní akce, ale spíše jako příjemný tip na nedělní odpoledne, které se třeba i v případě sázky může stát nevšedním a adrenalinovým zážitkem.

V minulosti byla návštěva závodiště událostí, na kterou se každý společensky oblékal a i přesto, že tento zvyk postupem času utrpěl jisté trhliny, na tribuny se opět vrací původní kouzlo dostihových závodů, které zdobí pánové a dámy ve stylových šatech a kloboucích, které už dnes neobléká pouze společenská smetánka.

 

 

 

 

Nejbližší dostihové dny ve Velké Chuchli

ne 27. dubna - začátek: 14.00 hodin
ne 4. května - 66. Jarní cena klisen ALAVIS
ne 11. května - 93. Velká jarní cena Holdingu RABBIT CZ
ne 18. května - 65. Velká květnová cena
ne 25. května - Květnová cena klisen
ne 1. června - 62. Velká červnová cena
ne 8. června - 11. Červnový pohár
ne 22. června - 94. Charvát České derby
ne 31. srpna - 69. St. Leger 

 

Zdroj: velka-chuchle, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram