Neformální stylová kolekce Hugo Boss S/S15

Neformální stylová kolekce Hugo Boss S/S15

Svěží letní výbava od německého klasika Hugo Bosse nyní přichází s novou kolekcí jaro/léto 2015.

Německý luxusní módní dům Hugo Boss vydává svou nejnovější kolekci Orange pro sezónu jaro/léto 2015, která přijíždí společně s uvolněnou kampaní přímo z rozpálené arizonské pouště.

Černobílý look módního fotografa Petera Lindbergha představuje dobrodružství britského modela Harvey Haydona, který zde vystupuje coby nezávislý hudebník po boku femme fatale Andreey Diaconu.

Bohatá BOSS Orange slim-fit  kolekce 2015, nabízí velké množství všudypřítomného denimu, jehož vzor se promítá i do lehkých blejzrů zpracovaných z ušlechtilé bavlny, která je společným jmenovatelem i pro jednoduše střižené kalhoty.

Dalšími klíčovými prvky jsou bohaté textury a květinové vzory dekorující nejen skvěle padnoucí košile, které kopírují linie postavy, ale i stylové bermudy pro prosluněné letní dny. Pro chladnější večery jsou zde pro změnu ultramoderní bombery, ať už z bavlny či prvotřídní jehněčí kůže.

Tuto skutečně vydařenou kolekci inspirovanou německou precizností a typicky americkou svobodou uzavírá řada nezbytných doplňků, mezi kterými nesmí chybět sluneční brýle v retro stylu, bavlněné šátky, nebo trendy pokrývky hlavy, jako jednoduché kšiltovky a slaměné Fedora klobouky.

Kolekce Boss Orange jaro/léto 2015 je již nyní dostupná v online prodeji na hugoboss.com, ale i na pultech značkových prodejen.

 

Zdroj: hugoboss.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram