Nejbláznivější a nejsledovanější street style hvězda: Kerwin Frost

Nejbláznivější a nejsledovanější street style hvězda: Kerwin Frost

Oběť módy nebo módní ikona? Vtip nebo vážnost? Jak se má brát poslední módní záblesk Kerwina Frost, necháme na vás. 

I stan se dá nosit

Americký DJ a módní konzultant své vlastní značky Špagetoví chlapci působí převážně v Americe, ale na módní týden do Paříže se vydal na několik přehlídek. 23letý Kerwin Frost se objevil na několika street stylových fotografiích a ihned se mu dostalo pozornosti médií. Oblékl si totiž na sebe zelené armádní plátno svázané kouskem provazu a oranžový klobouk. Jeho žena na sebe zvolila objemnou bundu a kalhoty od značky Moncelar 5.

Móda seniorů

Další pozdvižení způsobil jeho outfit stylizovaný do starého dědečka. Každý den během návštěvy Paříže zvolil radikálně odlišný oděv. Nezapomněl opět na slamák či špinavá kolena, která měla doladit celkový dojem. Nadsázka a humor mu v odívání nechybí. Outfity mu pomáhá vybírat kamarád, návrhář a rapper Kanye West. Kerwin si rad svého kamaráda váží a zastává se svého přítele při kritice. West má totiž svou vlastní kolekci oděvů, která ale není moc populární. Navzájem si tak přátelé dělají službu.

Vážnost v béžové

Frost se zaměřuje na experimentování s objemem a věkově vhodnými outfity. Záměrně si volí oblečení nevhodné k jeho věku, nebo naopak naprosto originálně nosí nenositelné. Oblíbil si také mixování elegantních kousků s neoficiální, ležérní a pohodlnou módou. Rád vrství trička na košile nebo nenosí vrchní díl vůbec. Frost je také rozpoznatelný tetováním tužky pod pravým okem. Dokázal se také seriózně obléci od hlavy až k patě do béžové, což je trendem nadcházejícího jara. Vyzývavý styl nezapadající do klasických škatulek fashionistů se mu tedy vyplatil. Dostává se mu mnoho pozornosti.

Zdroj; vogue.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram