Nejdramatičtější vlasové proměny hvězd od 90. let až po teď

Nejdramatičtější vlasové proměny hvězd od 90. let až po teď

Slavné ženy někdy změní své vlasy tak, že se z nich zrodí nová hvězda k nepoznání. Které účesy už skoro 30 let ovlivňují vkus zbytku světa? Pokud přemýšlíte o změně účesu, tak jste tu správně. 

Kde hledají ženy inspiraci, když touží po změně účesu? U slavných, krásných a populárních světových celebrit. Zpěvačky, modelky, herečky a další úspěšné krásky ovlivňují celý svět svými účesy, sestřihy a odstíny vlasů. Kadeřnice po celém světě znají velmi dobře frázi Prosím chci ostříhat vlasy jako Rachel z Přátel" nebo se dožadují stejné platinové blond, kterou nyní nosí mnohé známé tváře. Zde jsou nejdramatičtější proměny slavných žen od devadesátých let.

1990 až 2019

Díky rozhodnutí obarvit se na výraznou zrzku v roce 1991 se stala Linda Evangelista pověstným módním chameleónem a její půvab vynikl o to víc. Kate Moss se v 90. letech proslavila díky minimalistickému stylu v líčení, módě a i účesech. Zlom přišel v roce 2001, kdy se rozhodla ostříhat své pověstné dlouhé lokny! 

V roce 1990 byla Jennifer Aniston neznámou začínající herečkou, ale o pět let později byla celosvětovým fenoménem. A to i díky sestřihu s mnoha vrstvami a objemem. Podobnou radikální změnou si prošla Emma Watson neboli Hermione Granger. V roce 2009 byla na vrcholu slávy po dotočení ságy Harry Potter a o rok později cítila, že je čas na velkou změnu!

Počátkem roku 2005 byla Natalia Portman na červeném koberci se svými přírodními loknami, ale v květnu si vlasy oholila pro nadcházející natáčení filmu V jako Vendetta. Alexa Chang se teprve dostávala do povědomí veřejnosti v roce 2006. Její proměna v roce 2010 si vyžádala moderní sestřih s ofinou a světlými pramínky. V Anglii se stal tento účes nejžádanějším až dodnes. 

Sienna Miller byla stvořitelkou Boho stylu a delší lesklé blonďaté vlasy k němu neodmyslitelně patřily. Zlom přišel v roce 2006, kdy se musela ostříhat pro roli ve filmu Factory Girl, což způsobilo obrovský poprask v šoubyznyse. Rihanna v roce 2011 se svými rudými vlasy na předávání Grammy Cen zazářila, ale to nebylo pro ostřílenou milovnici změn nic nového. Krásná zpěvačka dokázala vypadat skvěle i v super krátkých hnědých vlasech v roce 2012. Krásná tvář snese zkrátka jakýkoliv sestřih nebo barvu.

Kristen Steward zvolila dramatickou změnu účesu po natáčení všech dílů Stmívaní, kdy se nechala ostříhat na mikádo. V roce 2017 se objevila na červeném koberci v extra světlém platinovém odstínu a pixie sestřihu. Herečka Michelle Williams se v roce 2016 prezentovala na předávání cen s mikro ofinou. V pozdějších letech zvolila celkový velmi krátký sestřih a rovněž v platinové barvě. 

Mistryně proměn a překvapení je i Katy Perry. V roce 2016 byla na červeném koberci za klasickou americkou krásku, ale v roce 2017 v Paříži již přišla s dramatickým krátkým účesem v super světlém blond odstínu. Jedna z nejoblíbenějších zrzek dnešní doby je herečka Emma Stone. V roce 2017 zkoušela být jahodovou blondýnou, ale tento rok se vrátila ke svému slušivému a vyzkoušenému odstínu zrzky. Někdy je změna dobrá, ale návrat ke známému ještě lepší!

Jedna z nejslavnějších blondýnek Holywoodu je bezesporu Charlize Theron. Vždy měla vlasy dokonale upravené s nádherným odstínem blond barvy. Tento rok na předávání cen však přišla radikální změna. Charlize se rozhodla pro kaštanový odstín a krátké mikádo. Je to obrovská změna pro legendární blonďatý sex symbol!

Zdroj: pinterest.com, vogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram