Nejlepší beauty trendy z fashion weeků pro S/S 2015

Nejlepší beauty trendy z fashion weeků pro S/S 2015

Trendy makeupu, které jste mohla vidět během fashion weeků pro Jaro/Léto 2015 nás mile překvapily. Ve většině to totiž byly trendy, které lze snadno následovat. Pojďte se na to podívat s námi! 


Tmavé rty v lehkém oparu, tedy bez výrazných kontur. To nám předvedly modelky na show Dolce&Gabbana. Jedna vrtsva řasenky, oční linky, stejně jako rtěnka bez ostrého vykreslení a květiny ve vlasech říkají jedno - vítejte na španělské koridě!

2
Je-li libo nefalšovaný francouzský look, určitě se pozastavte u tohoto odstavce. Jen málokdy uvidíme oči bez stínování, jako právě tady. Víčka jsou zahalená v zlato-žluté barvě a řasy v jedné vrtvě prodlužující řasenky. Rty jsou pokryty jednou tenkou vrstvou jemné růžové rtěnky. Vše působí přirozeně a to je účel! 

3
Zůstaňme ještě chvilku u makeup looků tvářících se "I woke up like this". Tady vizážisté nepoužili ani řasenku, ani linky. Celý look stojí pouze na vínových rtech. A ano, opět bez výraznějších kontur. Uprostřed rtů je barvy naneseno více, ke koutkům se množství zmenšuje. Pleť je sjednocená a prozářená. 

4
Na módní přehlídce Valentino byly modelky namalované o něco více. Přestože je tomu poslední dobou zvykem, především díky modelce Cara Delevingne, obočí zvýrazněné nebylo. Stejně na tom byly i rty. Barviček se dočkaly alespoň oči, které vizážisté vystínovali v přírodních tónech. 

Tak co říkáte na beauty trendy z přehlídkových mol? Jednoduché, efektivní a přirozené, že?
Tak třeba se konečně dočkáme doby, kdy ženy přestanou používat několik vrstev řasenky...

Zdroj: fashionising.com
style.com 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram