Nejlepší luxusní dárky pro muže

Nejlepší luxusní dárky pro muže

Vánoce klepou na dveře a vy stále nevíte, co koupit své drahé polovičce? Máte doma náročného muže, který si potrpí na luxusu? Máme pár tipů, které vás možná zachrání!

Milé dámy, Štědrý večer se kvapem blíží, zbývá už jen pár dnů, aby jste stihly svému protějšku včas vybrat, koupit a zabalit dárek pod stromeček. Kdyby jste si však nevěděly rady, zde máme pár tipů. 

Značkové hodinky

I když je to možná naprosté klišé, hodinky pro muže jsou jedním z reprezentativních doplňků, kterým jen tak nějaký chlap nepohrdne. Výběr v tomto směru je obrovský, záleží na vás, jaký typ se pro něj nejvíce hodí. Luxus se dá vnést jak do sportovních, tak do formálních hodinek!

 

Parfém

Další dárková klasika. Dokonalý chlap s dokonalou vůní. Parfémů a toaletních vůní není nikdy dost. Nejen žena, ale i chlap takovou péči rád ocení, i když to třeba nepřizná. Fantazie se meze neklade, pokud nechcete kupovat přímo flakonku, nebojte se koupit luxusní deodorant stejné značky oblíbeného parfému, vodu po holení nebo třeba celou dárkovou sadu!

 

Spodní prádlo

Praktické a luxusní v jednom. Koupit svému muži značkové spodní prádlo není vůbec od věci. Málo který chlap si totiž takovou věc sám pořídí. V mnoha případěch by to dokonce mohla být trefa do černého!

 

Poukázka do barber shopu

I muži mají své dny. V barber shopu se nejen dočkají kvalitní úpravy střihu vlasů, ale i vousů a kotlet. Dostanou alkoholický nápoj, v některých i nabídnou doutník. Sem je ženám nepřístupno. Ale oni si takovou péči umí užít a moc rádi! Proto poukázka do tohoto salónu není špatnou volbou. 

 

Péče o auto

Pro většinu chlapů je auto, jako druhá manželka, přiznejme si to. Proto profesionální péče o vůz určitě opačné pohlaví potěší. Nabízí se spousta možností, které můžete individuálně vybrat. Od ručního mytí exteriéru až po speciální čištění interiéru.

 

pinterest.com, notino.cz, answear.cz, bibloo.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram