Nejoblíbenější návrhář celebrit pro rok 2018: Marc Jacobs

Nejoblíbenější návrhář celebrit pro rok 2018: Marc Jacobs

Geniální kreace od Marca Jacobse si zamilovaly celebrity mnoha zemí při každé významné příležitosti během tohoto roku. Jaké je jeho tajemství?

Pastva pro oči

Vizuální potěšení nabízí luxusní a promyšlené róby od Marca Jacobse již po mnoho let, ale tento rok zažil návrhář nebývalou popularitu. Americký designer se před pár lety rozhodl soustředit jen na jednu kolekci a tvorbu klasické konfekce v roce 2015 ukončil. Nyní se soustředí na honosné, přepychové a velkolepé kreace v limitovaných kolekcích. Věnuje více času zejména šatům pro speciální příležitosti. 

Všestranně nadaný

Celebrity milují všestranné návrhářské umění Marca Jacobse. Dokáže vytvořit šaty přesně vhodné pro osobnost dané celebrity. Ať už se jedná o mini šaty poseté flitry ve futuristickém střihu nebo mužský oblek pro ženu. Návrhář si často pohrává s objemem a zveličováním. V jarní kolekci pro rok 2019 zaplavil molo obrovskými kanýry a mašlemi. Slavné ženy zbožňují jeho smysl pro humor a okázalý luxus ve stylu hvězd stříbrného plátna. Nebojí se peří, flitrů, třpytu, metrů látky, korzetů ani velkých mašlí.

Maximální kreativita

Marc Jacobs je známý svou vášní pro maximalismus, přehánění a riskování. Volány větší než samotný oděv jsou podle stylistů a celebrit to pravé pro červený koberec. Podle stylistů slavných, které vyhledávají právě tyto kreace a frekvence, kdy si je celebrity obléknou, je to hit roku. Jacobs tvoří i na zakázku a na míru podle typu ženy. Nadaný návrhář patří podle prestižního časopisu Time mezi 100 nejvlivnějších lidí světa. Něco na jeho kreativitě být musí!

 

Zdroj; vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram