Nejpopulárnější modelky uplynulých celosvětových týdnů módy

Nejpopulárnější modelky uplynulých celosvětových týdnů módy

Které krásné mladé tváře byly nejčastěji k vidění skrze všechny významné přehlídky módních týdnů? Od Milána po New York: tyhle unikátní a půvabné ženy jsou každá jiná a návrháři je milují. 

Období, kdy se jen slavné a známé modelky procházely po významných přehlídkových molech, je už dávno pryč. Nové tváře jsou objevovány denně. Sociální sítě jsou hlavním hledáčkem modelingových agentů. Každá sezóna je proto plná nových nadějných modelek. Jinak tomu nebylo ani během uplynulých módních týdnů. Obyčejné dívky z celého světa tak nyní dostávají unikátní možnost, být součástí kouzla, které přináší každá přehlídka. 

Kukua Williams

Objevena na hudebním festivalu v Anglii. Kukua ani nesnila o tom, že půjde nejlepší přehlídky pro Louis Vuitton, Stella McCartney nebo Coach. Podle jejích slov šlo doslova o naprostou změnu jejího života, protože přešla od prodavačky v pekárně k nové super modelce.

Liz Kennedy

Úspěch samozřejmě v mnoha případech nepřichází přes noc. Modelka Liz byla objevena už před pěti lety, ale až nyní ve svých 20 letech se prošla na prestižních přehlídkách pro Elie Saab, The Row a Isabel Marant. Vytrvalost a trpělivost přináší i v modelingu růže.

Primrose Archer

Primrose vyrůstala na idylickém anglickém venkově se svými devíti sourozenci a nikdy si nemyslela, že bude v modellingu tak úspěšná. Fotila již obálku pro anglický Vogue, ale na přehlídkách byla tuto sezónu k vidění poprvé. Michael Kors, Matty Bovan a Valentino si na molo vyžádali právě ji. 18letá modelka miluje na modelingu to, že je díky němu její rodina na ní velmi pyšná. 

George Midgley

Australská modelka je oblíbená zejména pro svou proměnlivost vzhledu a versatilní androgenní styl. Nová hvězda od protinožců pózuje a pracuje v modelingu už pár let, ale až nyní dostala velkou příležitost pracovat s těmi nejzvučnějšími jmény. George má také spolužačku Julii Nobis ze stejné třídy na střední škole, která je velkou modelingovou hvězdou jako ona. 

Giselle Norman

Anglická modelka je nováčkem na scéně přehlídek a módy celkově. Stala se oficiálně nejvyhledávanější novou tváři s rekordními 38 přehlídkami v Paříži, Miláně, Londýně a New Yorku. Podle jejích slov je neuvěřitelně vděčná hlavně lidem v pozadí módy a přehlídek, kteří nejsou vidět. Skromná dívka z malého anglického města se stala miláčkem návrhářů. 

Chai Maximus

Chai je Belgičankou a tato sezóna pro ni byla první. Velký úspěch zaznamenala díky svému originálnímu, ale přesto elegantním vzhledu s mnohačetnými piercingy. Netypická modelka stihla za posledních pár týdnů procestovat celý svět, a to díky lukrativním nabídkám. V 18 letech šla přehlídky pro Loewe, Maison Margiela, Christian Dior a Christopher Kane. 

Carolina Burgin

Carolina je rodačkou z New Yorku. Je jí 19 let a už nyní šla velké množství významných přehlídek. Velký zlom pro ni byl focení pro Proenza Shouler po přehlídce, kde byla vybrána k nafocení všech typů make-upu. Předváděla poprvé pro obrovsky úspěšné návrháře jako například Lanvin, Dior, Altuzarra a Chloe.

Kerolyn Soares

Brazilka Kerolyn poprvé vycestovala za hranice Brazílie, aby šla přehlídky pro značky Alexander McQueen, Givenchy a Saint Laurent. Jejím velkým příkladem byla brazilská rodačka Gisele Bundchen. Kerolyn je 24 let a až nyní se dostala na vrchol modelingové kariéry. V dětství vyrůstala na skromné farmě a oblékala svou jedinou panenku z vlastních rozstřihaných věcí. Její láska k módě s ní zůstala do dnes a vyplatila se!

Zdroj; pinterest.com, vogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram