Nejsledovanější Instagramy

Nejsledovanější Instagramy

Používáte už také svůj Instagram a rádi se inspirujete těmi ostatními? Pak jste ve správný čas na správném místě. Připravili jsme pro vás výběr toho nejzajímavějšího ze světa showbyznysu, samozřejmě s ohledem na módu.

Instagram je především zábavnou sociální sítí, ale velký důraz je kladen na vizuální pojetí.

Jde tedy hlavně o interaktivní platformu, která umožňuje stylovým lidem prezentovat své postřehy, ale i práce a produkty. Proto je také využíván blogery, umělci z různých odvětví, návrháři a módními domy. Pro mnohé uživatele tak může být velmi inspirativní ve všech směrech.

Proto jsme udělali průřez širokým spektrem, z kterého jsme pro vás vybrali desítku nejnavštěvovanějších instagramů herců, zpěváků, návrhářů, blogerů i modelek.

Victoria Beckham – Rodinné fotografie, kolekce kabelek a šatů vlastní tvorby, módní show to vše nám servíruje na svém Instagramu britská zpěvačka a návrhářka. 

Pharrell Williams – Všestranný umělec, producent i módní návrhář vás přesvědčí, že dokáže držet krok s módou. 

Rosie Huntington-Whiteley – Okouzlující modelka a herečka sdílí fascinující fotografie z nejnovějších focení. 

Beyonce – Americká zpěvačka rozhodně nešetří snímky ze svého soukromí, společenských akcí plných módy, ale i z natáčení. Její styl je rozhodně inspirativní. 

Ashley Madekwe – Instagram herečky a blogerky překypuje módní inspirací v jejím osobním stylu, který prezentuje i na svém blogu Ring My Bell.  

Jessica Alba – Americká herečka vlastní Instagram, který hýří snímky třeba z rodinné dovolené v Číně, ale i z vybraných módních show. 

Miranda Kerr – Australská modelka na svém Instagramu sdílí dobrodružný život z celého světa, ale i fotografie z červených koberců.
 

Cara Delevingne – Vychutnejte si jedny z nejlepších fotografií této britské topmodelky a herečky na jejím oficiálním Instagramu.

Zac Posen – Dechberoucí sbírka fotografií z tvorby amerického módního návrháře.

Rebecca Minkoff – Designerka luxusních, přesto dostupných kabelek, doplňků, obuvi i oděvů.
Do sbírky z její tvorby můžete nahlédnout prostřednictvím oficiálního Instagramu.

 

Zdroj: Instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram