Nejvíce trendy účesy pro polodlouhé vlasy

Nejvíce trendy účesy pro polodlouhé vlasy

Trendem letošního roku byly polodlouhé vlasy a mikáda. Co přinese nový rok, kde hledat inspiraci a jaký účes zvolit? 

Vlasy jsou věčným a také vděčným tématem všech žen. Pokaždé bude něco, co bychom na nich rády vylepšily a čím bychom je ještě více pozvedly. Rok 2019 byl ve znamení mikád a středních délek, takže pokud jste se nechala zlákat na tuto délku, máte vyhráno. Tento trend ovládne i další rok.

Trocha asymetrie

Rovný, ovšem asymetrický střih od krku k bradě je jedním z nejklasičtějších trendů posledních sezón. A ano, zároveň také nejlichotivější. Navíc je skvělým střihem pro jemné vlasy.

Ke klíční kosti

Zlatá střední cesta. Ani dlouhé, ale ani krátké. Jistě by se dalo říci, nejméně práce. Podobným střihům totiž nejvíce sluší "vstala a šla".

Nezkrotné vlny

Ach, jednoduchá rovnice. Kdo je nemá, chce je. Kdo je má, nechce je? Není možné. Vlny u krátkých vlasů budou vždy vypadat velice žensky. Pokud jsou ovšem vaše vlasy rovné jako hřebíky, můžete si dopomoci kulmou nebo žehličkou. Během několika minut vykouzlíte přirozené vlny, které stačí pouze zafixovat nebo použít slaný sprej, se kterým vám vlny vydrží celý den.

Ofina

Ofina je další velké téma. Jeden den víte, že na další návštěvě u vašeho kadeřníka si ji určitě necháte udělat, ale když konečně sedíte v tom křesle, pozorujete se v zrcadle, tak vám dochází, že to nebyl dobrý nápad. A opět odcházíte bez ofiny. Co si budeme povídat, tohle je záležitost, na kterou možná trocha odvahy musí být, protože je vám jasné, že s tím prostě bude práce každé ráno. Ale když ona vypadá tak dobře!

Podle pravítka

Pokud se rozhodnete pro rovně střižené mikádo, nemusí to nutně znamenat, že z toho nevytvoříte žádnou další parádu. Naopak! Stačí jemně zvlnit, přehodit na jednu stranu a máte rázem účes hodný červeného koberce.

Jak na účesy z polodlouhých vlasů?

Zatímco z dlouhých vlasů se dá vytvořit jakýkoliv účes, u polodlouhých vlasů ženám často dochází nápady. U některých polodlouhých sestřihů trápí ženy pramínky vlasů padající do obličeje a trčící všemi možnými směry. Žádné ženě by proto ve výbavě neměly chybět pinetky. Díky nim bude každý pramen držet přesně tam, kde má. Účes bude vypadat skvěle. Milovnice drdolů nemusí zoufat, že nemají vlasy do pasu. I z polodlouhých vlasů lze drdol jednodušše připravit. Nápomocné mohou být speciální výplně, díky nimž bude drol vypadat objemněji. Užitečné tipy na jednoduché účesy lze najít na webu Webrangers.cz.

vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram