Nejžádanější modelky sezóny

Nejžádanější modelky sezóny

Které z nových modelek budou následující sezónu nejžádanější? Přinášíme vám pět jmen.

Emma Waldo
Emma Waldo si poslední dobou zve na casting mnoho značek. Je jí 17 a pochází z New Yorku. Má za sebou spolupráci s módními značkami Calvin Klein, Proenza Schouler či Prada. Její přehlídková kariéra se nejprve rozjela v New Yorku a poté si jí všimli i v Paříži, kde odchodila přehlídky Céline, Chanel nebo Miu Miu. Emmu zastupuje agentura Elite ve všech velkých městech. 

Esmerelda Seay Reynolds
Platinově blonďatá okatá Esmerelda si cestu k modelingu našla sama, protože miluje módu. Zbožňuje Chanel a Alexandera McQueena. Mohli jste ji vidět v kampani společně s Miley Cyrus pro Marca Jacobse, na přehlídce značek Moschino, Saint Laurent nebo Louis Vuitton.

Imaan Hammam
Imaan Hamman si na jaře prošla velkolepým debutem. Pro otevírání své přehlídky si ji vybral kreativní ředitel Givenchy Ricardo Tisci. Imaan je bezpochyby jednou z nejzajímavějších tváří nadcházejícího podzimu. Za poslední dva měsíce jste si Imaan mohli všimnout ve dvou editoriálech ve Vogue. Imaan byla jako modelka objevena na nádraží, pochází z Nizozemí, ale má egyptské a marocké předky.

Sophie Touchet
Sophii k modelingu napomohl její vzhled pohádkové víly. Pochází z Kanady a v předešlé sezóně si ji pro svou show zamluvili Marc Jacobs, Rag & Bone, Burberry či Fendi. Je jen otázkou času, kdy se tato kráska dostane i do editoriálů.

Kate Grigorieva
Kate za uplynulou sezónu prokázala, že je pořádným chameleonem. Umí být sexy pro Gucci nebo Versace, stejně jako klasickou kráskou na přehlídce Ralph Lauren nebo Donna Karan. Vidět jste ji mohli i v Paříži pro Isabel Marant, Céline či Givenchy.

Zdroj foto: style.com, models.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram