Nekonečně blond – zimní kolekce účesů Franck Provost

Nekonečně blond – zimní kolekce účesů Franck Provost

Nekonečně blond zimu ve francouzském stylu vám ve své kolekci účesů a barev pro Zimu 2014/2015 přináší významný pařížský kadeřník Franck Provost.

Vneste do svých vlasů trošku francouzské elegance a glamouru s novou kolekcí účesů Nekonečně blond od Franck Provost.

Nechte se okouzlit novými střihy a exkluzivními technikami barvení, které vtisknou vašim vlasům novou energii. Propracované střihy do posledního detailu, tak sofistikované a zároveň nositelné i lehce upravitelné účesy si prostě zamilujete.

U Franck Provost má blond mnoho podob, která barva a účes si podmaní vás i vaše okolí?

Polar Blond – bouličkový střih
Teplý odstín platinové blond je ideálním pro tento bouličkový střih s destrukturovanými liniemi. Výrazné prameny spadají až na kořen nosu a odtud k uším, stejně tak jemně kryjí krk.

Pro zdůraznění oblosti a objemu střihu je ideální volbou vlasy vyfoukat přes kulatý kartáč. Ne tak uhlazeného efektu docílíte procucháním prsty s přípravkem Design Powder a s Gelly Gloss dosáhnete skutečně rebelského rozcuchu.

Balejáž dvě zlata – dlouhý střich
Exkluzivní technika Franck Provost „Balayage 2 Ors“ je kombinací dvou teplých odstínů, které vašim vlasům dodají život v podobě nádherných odlesků a současně rozjasní obličej. Celkový lesk může být ještě posílen unikátní službou Diamant ve zlatém tónu, speciální recepturou namíchanou přesně pro váš typ vlasů, po níž jsou vlasy zregenerované do hloubky a získají nevídaný třpyt.

Pro vytvoření pohybu v dlouhých vlasech a pro dojem jemnosti jsou vlasy sestříhané do různých délek. Pro zdůraznění pohledu očí jsou vlasy kolem obličeje sestříhané oválně. Styling tohoto účesu je velmi jednoduchý. S použitím produktů z řady Liss Active a fénu zkrotíte neposlušné vlasy a získáte perfektní účes až na 3 dny. Ultra svůdné vlny získáte kulmováním a sprejem Spray Curl Active. Za matným přirozeným zvlněním stojí pouze sprej Ocean Spray.

Indian Sun - Indiánské léto
S touto barvou si uchováte léto ve vlasech i v těch nejmrazivějších zimních dnech. Pro široké možnosti úprav a stylizace vytvořil Franck Provost lehce sestříhané mikádo na ramena, kdy je pramen v čele stříhán lehce do trojúhelníku. Energii střihu dodává nepravidelnost ve vnitřních liniích a efekt prosluněných pramínků kolem obličeje, který rozzáří pohled.

          

Přirozený styling vytvoříte kulmou a poté prsty v předklonu za pomoci Design Powder. Pružný a elegantní styl vám zajistí vyfoukání přes kulatý kartáč a pěna-krém pro objem Creme Mousse Volume Franck Provost.

Ambre Vénitien – Benátská ambra
Jemně měděná barva se světlejšími záblesky speciálně vyvinutá pro benátskou blond dává účesu úžasnou jiskru a hloubku. Perfektně se hodí pro hnědovlásky s dlouhými vlasy.

         

Účes Franck Provos dodá vaší osobnosti kouzlo, vášeň a svůdnost, znaky pravé “Pařížanky”, která jako „femme fatale“ zůstává nezkrotná.

Zdroj: franckprovost.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram