Nekonvenční pojetí svatebních šatů i doplňků

Nekonvenční pojetí svatebních šatů i doplňků

Tradice ano, ale přesto chcete vlastní svatbu trochu odlišit? Přinášíme vám nápady, jak svou svatbu pojmout osobitě a nezapomenutelně! 

Květiny

Jsou na každé svatbě a bez nich bychom si to ani nedokázali představit. Ale co byste řekla na o něco více květin? Jakože - hodně květin! Skvostným nápadem je vlečka plná čerstvých květin společně s čelenkou. Květinářství specializující se na svatby to dokáží zařídit jedna dvě a beznadějná romantika je na světě!

Overal?

V dnešní době zaujímá první příčky v módě na veškeré události, tak proč ne na svatbu? Pokud chcete něco opravdu originálního nebo se prostě v kalhotech cítíte lépe, volte overal. Kalhotové kostýmky se hodí spíše pro starší nevěsty, takže moderní pojetí kalhot není vůbec k zahození. 

Zkrátit!

Není to nic převratného. Ale proč prostě nadýchanou tylovou sukni nezkrátit pod kolena? Dostanete elegantní délku a budete vypadat mnohem odhodlaněji, mlaději a svatba se může kromě společenského aktu stát také zábavou. 

Crop top

Je dost možné, že stále budete působit jako princezna. Protože jen pozorný divák si všimne, že nemáte šaty, nábrž krátký korzetový top a maxisukni. A ženskost tato kombinace jen podtrhne - mezera mezi vrškem a sukní totiž občas ukáže váš pas. 

Levandulová nebo broskvová

Snad největší tradicí je bílá barva na svatebních šatech. Vyjadřuje totiž čistotu, mír a dobro. Pastelové odstíny ale den D prozáří a svatební fotky tak nebudou pouze černobílé. Zkuste jemný nádech mint, tyrkysové, růžové i jahodové. Všechny tyto barvy jsou totiž stejně dokonalé jako bílá. 

Čelenky

Jsou svatební klasikou. Přesto se stále drží výše na žebříčku originálnosti než klasické závoje. Můžete je spojit dohromady, a nebo závoj vynechat. Na výběru si ale dejte záležet - volte královskou zlatou, bílou nebo tmavší odstín vašich svatebních šatů. 

Zdroj: fashionising.com
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram