Nekroťte svou originalitu – šperkujte!

Nekroťte svou originalitu – šperkujte!

Jestliže si s módou rozumíte a chcete být originální, neměla by vám chybět bižuterie. Je to doplněk, který dokáže zcela změnit ráz oblečení.

Bižutérie je opravdu skvělá kamarádka, která z jednoduchého i nudného outfitu vykouzlí originální a neokoukaný look.

Myslete na to, když vyrážíte na nákupy. Někdy stačí místo nové halenky, topu nebo šatů, koupit originální doplněk třeba právě šperk.

Velmi zajímavé šperky naleznete v internetovém obchodu sperkujeme.cz, který nabízí  opravdu originální bižuterii.

Od každého druhu mají v prodeji jen několik kousků, aby se nestalo, že stejný vzor, který si objednáte, bude mít každá druhá. Je zde i veliké rozpětí stylů od elegantních vzorů až po ty úplně praštěné. Na vás potom je, jak ozdobu doladíte s ostatním oblečením.

V této sezóně máte velikou výhodu. Jen těžko s bižuterií pochybíte, protože stále je v kurzu trend slučovat neslučitelné. Navíc velké masivní kousky, vrstvení a výrazné barvy jsou v módě. To samozřejmě neznamená, že když zvolíte jemný a jednoduchý doplněk, uděláte špatně – vše záleží na zvoleném oblečení a naladění.

Jde hlavně o to, aby ve výběru doplňků byl nápad. Bižuterie má především upoutat, respektive váš styl by měla pozvednout. To abyste zaujala pozitivně, což určitě chce každá, měla byste vědět:

 

Široký náhrdelník, který těsně obepíná krk (typ obojku), ho zároveň opticky zkracuje. Máte-li tedy krátký silný krk, není to pro vás vhodná ozdoba. Vybírejte raději ty volnější vzory směřující mezi úžlabinu prsou.

 

 

V módě dominuje masivnost a velké kousky bižuterie. Není ale vhodné mít výrazný navrstvený náhrdelník a velké visací náušnice, a to obzvláště když máte plné a velké rty. Vždy je třeba jeden kousek potlačit.

 

 

Bižuterie hodně pomáhá odpoutat pozornost od nedostatků postavy. Zaručuji, že když si vezmete velkou brož nebo náušnice – pohledy lidí budou směřovat k nim a těžko si někdo všimne vašich plnějších boků. Prostě bižu pomůže vyzmizíkovat nedostatky.

 

 

 

Tvar náhrdelníku by měl být v kontrastu s tvarem obličeje. Máte-li kulatý obličej, potom vybírejte hranaté tvary. V případě hranaté brady se k vám hodí oblé vzory. Oválný obličej se snese s každým tvarem.

 

 

Náušnice zase opticky ovlivňují délku krku, případně můžou opticky zakulatit nebo protáhnout obličej. Zase tady platí jednoduché pravidlo, že tvar náušnic by měl být odlišný než je tvar brady či obličeje.

 

Šperkování je hravé a zábavné. Nebojte se odvázat. Jde o to, abyste se dobře cítila a měla pocit jedinečnosti. K tomu stačí objevit svět šperků. Utrácet za bižuterii se vyplatí, protože umocníte svoji originalitu.

Zdroj: sperkujeme.cz
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram