Nenechte si ujít: svatební šaty z Fashion weeku!

Nenechte si ujít: svatební šaty z Fashion weeku!

Témata spojená se svatbou možná působí jako klišé, ale rozhodně patří k těm nejkrásnějším. Mezi takové patří i výběr svatebních šatů, který je pro nás ženy velkolepou událostí. Pojďme se podívat na čerstvou inspiraci přímo ze svatebního Fashion Weeku v New Yorku!

Ačkoli v dnešní době naleznete spoustu nápadů i na sociálních sítích, jako je Instagram nebo Pinterest, někdy se vyplatí poohlédnout i jinde. My jsme pro vás našli překrásné novinky ze svatebního světa, které pocházejí od těch nejtalentovanějších módních návrhářů na světě. 

Letošní svatební Fashion week v New Yorku ukázal neodolatelné kousky od extrémních šatů až po jednoduché kombinézy, které patří mezi nejnovější kreativní výtvory. Každá nevěsta by si tak měla přijít na své a pokud ne, tak se alespoň pokocháte krásou... Boho šaty však tentokrát nečekejte.

Oscar de la Renta

Právě po vyslovení jména známého módního návrháře si připadám jako ve filmu Sex ve městě, kde Carrie fotila svatební šaty pro časopis Vogue. Ačkoli se mi ve filmu krajkové šaty od návrháře nelíbily, tak tentokrát nemám slov. Bílá denimová bundička, tílkový top a obrovská sukně s mašlí. Dokonalá kombinace, co myslíte?

Lela Rose

Vysoké síťové rukavičky působí sice trochu retro, ale když je spojíte se svatebními šaty, vznikne jednoduchá nádhera. Pokud máte rády jednoduchost a eleganci, právě tyhle šaty jsou ty pravé!

Elie Saab

Róba zde není úplně na prvním místě, ale závoj zde hraje hlavní roli. Tyl zdobený krajkou působí něžně a romanticky

Sachin & Babi

Nemáte ráda sukně? Zkuste svatební šaty, které jsou v kombinaci kalhot, a dlouhého kabátku způsobující vzhled svatebních šatů. Jedná se o elegantní verzi, kterou rozhodně všechny zaskočíte. Originalitě tleskáme!

Carolina Herrera

Víte, co zmůže obyčejná černá stuha na bílých šatech? Dodá jim kouzlo. Krajkové šaty s odhalenými rameny by si letošní sezónu přála snad každá žena!

Tak co vy na to? Dokonalost, že?

www.pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram