Není čas ztrácet čas! S těmito kuchyňskými pomocníky bude pečení cukroví hračkou

Není čas ztrácet čas! S těmito kuchyňskými pomocníky bude pečení cukroví hračkou

Adventní čas se opět kvapem blíží a ruku v ruce s ním i pečení vánočního cukroví, které bude zábavou pro dospělé i pro děti.

Adventní čas se opět kvapem blíží a ruku v ruce s ním i pečení vánočního cukroví. KiK letos přichystal nabídku kuchyňských potřeb, které tuto oblíbenou činnost zpříjemní a usnadní. Letošní pečení bude zábavou pro dospělé i pro děti. Hospodyňky ocení sadu na zabalení cukroví a dávkovače na těsto. Dětem se zase budou líbit silikonové formičky na pralinky a razítka na sušenky.

Sady na zabalení cukroví

Pochlubte se svým cukrovím všem známým. S touto sadou můžete sladké pečivo rychle a esteticky zabalit. Originální sada na zabalení cukroví obsahuje šest sáčků, skládací krabičky, jmenovky s dárkovou mašličkou a stužku na převázání. V KiKu naleznete různá provedení sad na zabalení cukroví za 45 korun.

Zdobičky na cukroví

I u zdobení cukroví se dají strávit hezké rodinné chvíle. Děti si u toho užijí spousty legrace a mohou rozvíjet svou kreativitu. Praktická zdobička se jim bude dobře držet i ovládat. K dostání v KiKu za 25 korun. 

 
                                                                                 (Příklady sortimentu)

Razítka na sušenky

Máte rádi domácí sušenky? KiK nabízí originální razítka na sušenky s dřevěnou rukojetí. V balení naleznete dvě přídavné silikonové raznice. Balení razítek na sušenky v KiKu k dostání za 79 korun.

 
                                                                               (Příklady sortimentu)

TIPY NA PRODUKTY 

Silikonové formy na pečení

Silikon je ideální materiál pro kuchyňské účely. Vyniká nízkou hmotností, elasticitou a hlavně svou nepřilnavostí. Hospodyňky ocení snadnou údržbu a dobrou tepelnou vodivost, díky níž se sníží čas pečení.

Kovové vykrajovací formičky

Různé tvary vykrajovacích formiček můžete využít na mnoho druhů originálních vánočních sladkostí. Do pečení můžete zapojit i děti, které práci s vykrajovátky hravě zvládnou a bude je bavit. V KiKu naleznete různá provedení vykrajovátek, každý kus za 25 korun.

          
(Příklady sortimentu)       

Silikonové formičky na pralinky

Silikonové formičky využijete pro přípravu neobvyklých čokoládových bonbonů, ale i celé řady dalších sladkých pochoutek. Čokoládové bonbony ani jiné sladkosti k silikonovým formičkám nepřilnou a lze je snadno vyklopit lehkým zatlačením na dno silikonové formičky. KiK nabízí tyto formičky za 49 korun za kus.

Dávkovače na těsto

Správný poměr surovin je základ chutného pokrmu. Dávkovač na těsto i na čokoládu vám usnadní práci při přípravě moučníků. Do nádoby nalijete těsto a pak už můžete pohodlně dávkovat do připravených forem nebo košíčků.


(Příklady sortimentu)

Silikonové kuchyňské pomůcky

Dalšími kuchyňskými pomocníky ze silikonu jsou mašlovačka a stěrka. Největší předností silikonové mašlovačky je, že z ní nevypadávají štětiny. Výhodou obou produktů je i odolnost vůči teplotám od -40°C do 230°C. V KiKu nyní naleznete silikonové stěrky a mašlovačky za 29 korun za kus.

Vychutnejte si kávové pralinky podle receptu KiK:

Ingredience:

•           150 g hořké čokolády

Náplň:

•           2 lžíce změklého másla

•           2 lžíce moučkového cukru

•           2 lžíce solamylu

•           1 lžíce rumu

•           1 lžíce jemně umleté kávy

•           1 lžička kakaového prášku

 

Postup: Důlky v silikonové formě vytřeme rozpuštěnou čokoládou a poté je dáme ztuhnout do lednice. Ostatní ingredience na náplň pralinek vložíme do misky a všechny je dohromady promícháme. Vše třeme do té doby, dokud nám nevznikne hladká hmota. Do vyndaných čokoládových důlků z lednice budeme po troškách dávat vytvořenou náplň, kterou poté zalijeme zbytkem čokolády.  Po důkladném ztuhnutí opatrně vymáčkneme z formy.

 

                                                          

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram