Neobvyklá módní přehlídka RELIGION se proměnila v úžasnou show

Neobvyklá módní přehlídka RELIGION se proměnila v úžasnou show

Redakce Módy.cz se včera zúčastnila jedné z nejlepších módních přehlídek v poslední době. RELIGION Fashion Show nám vzala dech. Něco tak originálního jsme už dlouho neviděli.

Svou novou úchvatnou kolekci představila britská značka Religion Clothing 13. listopadu v nádherných barokních prostorách pražského Carioca Cabaretu. Již při vstupu nás ohromila samotná výzdoba a zařízení ve stylu Ludvíka XIV, ale to jsme ještě netušili, že nás čeká jedna z nejlepších a nejoriginálnějších módních přehlídek, které jsme v poslední době viděli.

Vše zahájila skvělá moderátorka z TV NOVA Veronika Sasková, která si s publikem rozhodně nebrala servítky a díky jejím humorným komentářům, jsme se všichni výborně bavili.

Velkým překvapením bylo první pěvecké vystoupení. To patřilo, ne zcela známe kapele Last Station, vítězi v jubilejním 20. kole radia Beat a Naději Beatu. Dostali nás především po textové stránce, a na to, že před lidmi hrají teprve 2 roky, působili jako profíci. Kapela nás pozvala na křest svého nového CD a my si ho nenecháme ujít.

Dále se nám představila zpěvačka a vítězka Superstar 2013 Sabina Křováková a trio pěveckých vystoupení zakončil úžasný zpěvák, který také soutěžil v Československé Superstar 2013, Jaro Smejkal. Jaro předvedl skvělou show a dokázal zvedat davy ze židlí.

Těsně před přehlídkou následovala ještě velmi netradiční vlasová show Michala Červeného a jeho Michelangelo teamu. Její unikátnost tkvěla především v propojení umění rychlého večerního stylingu a umění pole dance

A konečně přišla na řadu přehlídka. Publikum bylo napjaté, již předem vědělo, koho na mole uvidí. Nedočkavě jsme ho vyhlíželi – nejžádanějšího českého muže a modela působícího především v zahraničí Lukáše Krásu

      

Úchvatnou Miss Tattoo convention 2014 Leilu Abdulnourovou, finalistku České Miss 2009 Julii Zugarovou, Miss ČR 2009 a modelku Anetu Vignerovou a dále skvělého Andrew Valentu, ohromujícího Marka Volfa ale i Tomáše Ulče a Jiřího Grosse, které jako perlička na dortu doplnil Black Jesus.

        

        

Najednou sál naplnila rocková hudba, naprosto sedící ke stylu značky a na molo přicházely první naprosto jedinečné modely. Originální střihy a výstižné motivy, rebelské a krásné zároveň. To vše nám vzalo dech a hlavně unikátní podání ze strany protagonistů, které vše maximálně podtrhlo. Poprvé jsme viděli na přehlídkovém molu modela kouřit cigaretu nebo popíjet panáka ginu, ale k celé show to prostě skvěle sedlo.

Vynikající styling byl svěřen do rukou a dobrého vkusu Jakuba Ponera a jeho sestry Nikol Ponerové, o výstižnou vizáž ze zase postaral Make-up Artist YSL Pavel Kortan.

A aby toho nebylo málo, celá akce se nesla v duchu charitativního večírku. Skvělým nápadem byla jistě tombola o mimořádné ceny od sponzorů akce, do které se zapojil snad každý. A celý výtěžek nejen z tomboly, ale také z celé akce včetně finančních darů se vyšplhal až na krásných 31 814 Kč. Tato nádherná částka bude darována Dětské klinice hematologie a onkologie 2. LF UK a FN Motol.

Již od začátku akce tu bylo neuvěřitelně plno, na přehlídce jsme viděli i slavné osobnosti, modelky a missky a prostě všechny, kteří poznají kvalitní značku. A že se všichni měli na co dívat. Po vyhlášení tomboly přišly tanečnice a vystoupily nejprve zlehka v duchu jazz dance a pak již pódium patřilo jen profesionálkám a jejich erotickým tanečkům.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram