Neopakovatelný narozeninový koncert Hany Hegerové

Neopakovatelný narozeninový koncert Hany Hegerové

Dne 20. října 2019 oslaví paní Hana Hegerová, první dáma československého šansonu, své 88. narozeniny. A i vy můžete být součástí velkolepých narozeninových koncertů, kde hvězdy české a slovenské hudební scény zazpívají největší hity z repertoáru této význačné zpěvačky.

Významnou událost věnovanou jako poctu Haně Hegerové můžete společně s řadou umělců oslavit na jedinečných narozeninových koncertech, který sama, první dáma československého šansonu, zaštítila.

Nabídka slavných gratulantů bude totiž více než atraktivní!

 

Lucie Bílá, Hana Zagorová, Štefan Margita, Michaela Gemrotová, Lenka Filipová, Jitka Molavcová, Ondřej Ruml, Patrik Děrgel, Dáša Zázvůrková, Zuzana Kronerová, Katarína Hasprová, Jana Hubinská, Jana Lieskovská a další. Všichni jmenovaní si připravili exkluzivně pro tento večer nezapomenutelné hity z repertoáru Hany Hegerové.

O živý doprovod se pak postará kapela klavíristy Petra Maláska. Ve stejném složení, jaké dlouhá léta doprovázelo samotnou Hanu Hegerovou. V rámci této výjimečné události ho navíc doplní smyčcový kvartet. Koncert podpořila také společnost Petrof, největší výrobce akustických pian v Evropě, která zapůjčila špičkové koncertní křídlo Ant. Petrof.

Koncert, který se uskuteční v neděli 20. října 2019 od 20:00, tedy přímo v narozeninový den, v prostorách pražského Fora Karlín je vyprodaný, proto byl pro velký zájem přidaný koncert na pondělí 21. října 2019 od 20:00 opět do Fora Karlín. Na druhý koncert jsou v prodeji poslední vstupenky. Vynikající akustika a komfortní prostředí Fora Karlín jsou garancí neopakovatelného zážitku!

Vstupenky v předprodeji na www.hanahegerova88.cz nebo v prodejní síti TicketArt.

Koncert se koná za podpory paní Hany Hegerové

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram