Nespoutaná a bohémská kolekce S/S 2016 Diane von Furstenberg

Nespoutaná a bohémská kolekce S/S 2016 Diane von Furstenberg

Bohémsky laděná kolekce plná šatů, které si oblíbíte na večerní promenády okolo utichlého přístavu i na pobíhání po rozpálených ulicích měst... jednoduše na vaší další dovolené, která vás čeká!

Jarní soubor osmatřiceti modelů, jenž Diane von Furstenberg představila pro nadcházející období jara a léta roku 2016, je jakousi sebeprojekcí návrhářky osobně. Modelky byly upraveny do podoby návrhářky nejen makeupem, ale také zvlněnými vlasy, které jim byly připnuty za uchem. Úplně stejně to von Furstenberg nosívala za mlada. A nebyl to jen fyzický vzhled - prim pochopitelně hrála její jarní kolekce, která tentokrát ještě o něco více připomínala autorčin styl oblékání.  

Oči nám padly na mnoho a mnoho modelů, které ten den po mole prošly pod jménem této značky. V odstínech barbie růžové, zastřené červené v retro kombinaci s tmavě modrou a jemným vzorem i v tělových odstínech nebo zlaté, která měla privilegium na krátkých overalech, jsme viděli nádherné modely. V bohémském duchu, který jako již obvykle sálal z návrhářčina rukopisu, zaujaly rozevláté šaty všech délek. Ze všeho nejvíce pak maxišaty v jemných vzorech z modré, fialové a bílé. 

Zdroj: vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram