Nestárnoucí fenomén LEGO!

Nestárnoucí fenomén LEGO!

Legendární stavebnice pro malé i velké stavitele s názvem LEGO byla založena v Dánsku roku 1932 a od té doby baví už několik generací dětí i dospělých. Sám název k tomu předurčuje (původně "leg gotd" v překladu znamená "hraj si dobře").

Proč je Lego vlastně tak oblíbené napříč generacemi a u všech věkových kategorií? Důvodů je hned několik. Lego je nekonečná stavebnice, skládající se z různě velkých a barevných dílků, včetně malých postaviček ztělesňujících určené téma kolekce, ze kterých si může každý vytvořit svůj vlastní svět plný dobrodružství a zážitků. Podporuje také rozvoj myšlení, kreativitu, pečlivost a trpělivost.

 

Ti největší nadšenci uznávají Lego jako motiv a styl. Na trhu existuje nespočet zboží s Lego tématikou. Chcete se inspirovat? Máme pro vás několik tipů, kterým neodoláte vy ani vaši nejmenší. Jen si představte, s jakým nadšením budou vaše ratolesti vyskakovat z postelí, když je probudí designový Lego budík. Navíc, jako bonus pro rodiče malých nepořádníků, je tu také praktický výrobek zvaný Lego úložný box, do kterého spolehlivě schováte všechny malé i velké kostičky. Pro větší fandy pořídíte dnes už nezbytné oděvní kousky s oblíbeným motivem či ložní prádlo s nejoblíbenější kolekcí Lego Ninjago.

 

A pro ty, kteří se bez tohoto fenoménu neobejdou ani ve škole, máme dobrou zprávu. Aktovky, penály, batohy... to vše s motivem Ninjago, Nexo Knights, Lego Friends, Lego City a další. A co teprve školní svačina ve svačinovém Lego boxu! 

 

Vynikající spojení praktického a zábavného, to jsou ty pravé dárky k Vánocům!

detskyeshop.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram