Nestíháte koupit dárek své drahé polovičce? Se slevovými portály to jde i na poslední chvíli

Nestíháte koupit dárek své drahé polovičce? Se slevovými portály to jde i na poslední chvíli

Mezinárodní den žen patří mezi oblíbené svátky. A právě k datu 8. března nabízejí slevové portály všem, kteří na koupi dárku pro své drahé zapomenou nebo to prostě nestihnou

Svátek všech žen má víc než stoletou tradici. A i přesto, že minulý režim tento svátek do značné míry zdiskreditoval, těší se po letech významné popularitě opět i u nás. Podle loňského průzkumu banky Zuno považuje MDŽ za významný svátek téměř polovina Čechů.
Toho jsou si dobře vědomi i obchodníci, kteří k 8. březnu připravují řadu speciálních akcí. Zajímavé tipy nabízejí i slevové portály, takže na obligátní červený karafiát můžete dávno zapomenout.

Příležitost ve znovuobjeveném svátku vidí květinářství, restaurace, hudební kluby nebo obchody s módou a potravinami. Slevové portály pak přicházejí na pomoc zákazníkům, kteří chtějí ženy obdarovat něčím netradičním. Vstříc vyjdou i opozdilcům, kteří se rozhodnou ženy potěšit na poslední chvíli. „Stačí si vybrat z nabídky, za vybrané zboží nebo službu bezhotovostně zaplatit a vytisknout kupón. Grafickou podobu voucheru je většinou možné upravit díky předpřipraveným šablonám pro různé příležitosti. Najít se dá i vhodný motiv šablony ke dni žen,” prozrazuje Hana Bujková ze slevového srovnávače TopSleva.cz návod, jak mohou vybrat dárek k MDŽ zákazníci, kteří na něj zapomenou nebo nestihnou zajít do obchodu během otevírací doby.

Na slevových portálech můžeme v těchto dnech narazit na bohatou nabídku vhodných dárků pro ženy k jejich společnému svátku. Slevový srovnávač TopSleva.cz dokonce připravil k Mezinárodnímu dni žen speciální sekci, kde mohou návštěvníci vybírat dárky například z kategorií krása, móda, relaxace nebo zábava.

Dopřejte své drahé ženě například welness pobyt nebo ji jen vemte na romantickou plavbu.

Odvážnější muži mohou zase sáhnout po sexy dámském oblečení.

Zdroj: topsleva.cz
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram