Nevěsta na scénu - svatební kolekce Elie Saab podzim 2018

Nevěsta na scénu - svatební kolekce Elie Saab podzim 2018

14 modelů dokazující naprosto perfektní řemeslnou práci si v rámci podzimní Bridal kolekce 2018 připravil Libanonec Elie Saab.

O tom, jak libanonští návrháři dokážou pro Evropany nepředstavitelné, píšeme téměř pokaždé. Jenže ona je to čistá pravda. Při pohledu na nejčerstvěji uvedenou kolekci Elieho Saaba - svatební šaty pro podzim 2018 opět se nám to potvrzuje. Návrhář uvedl přes desítku exkluzivních modelů plných old-schoolových svatebních siluet v moderním pojetí. Prohlédněte si třeba model s áčkovou sukní do poloviny lýtek, který nechal Saab pošít plastickými květy. 

Šaty byly protkané typickými arabskými krajkami. Návrhář si vyhrál zejména s pošíváním vleček a korzetových vršků. Jeho nevěsta měla vše, co by měla mít - dlouhou vlečku, zvýrazněný pas a hodně modelů ozvláštnily dlouhé rukávy. Na podzimní a zimní svatbu naprosto ideální. Oblíbené siluety Saab zasadil na pódium historického divadla a nechal je efektně nasvítit. Právě prostředí dodalo kolekci na jedinečné a trochu ponuré atmosféře. Na scéně nebylo nic jiného. Jen nevěsta. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram