Nevynechejte Vánoční pop-up shop s Tony & Gay a šperky Le Petit Délice

Nevynechejte Vánoční pop-up shop s Tony & Gay a šperky Le Petit Délice

Toni & Gay a Le Petit Délice vás zvou na vánoční pop-up shop, kde na vás budou čekat vánoční vouchery, kosmetické balíčky, veselé ponožky a hlavně speciální vánoční ceny!

Přijďte načerpat inspiraci na vánoční dárky a třeba objevíte právě to, co hledáte. Vánoční pop-up shop Toni & Gay a Le Petit Délice, který se uskuteční již toto pondělí 15. 12. bude překypovat luxusem a originalitou.

Toni & Gay, nejprogresivnější kadeřnická značka na světě, si pro vás připravila zajímavé vánoční vouchery. Kosmetické balíčky s profesionální vlasovou kosmetikou za skvělé ceny vám přináší label.m, jedna z TOP značek v péči o vlasy.

Le Petit Délice vám představí svou nejnovější luxusní limitovanou kolekci šperků, jež tvoří trendy kousky z drahých kovů se stylovými motivy.

Pohodové vánoční pop-up shop odpoledne vám zpříjemní také luxusní kosmetická značka Clarins, jejíž vizážisté vás zdarma nalíčí. Clarins vám zde představí také exkluzivní produkty, které budete moci zakoupit rovnou na místě za speciální vánoční ceny.

Veselé zpestření a skvělé tipy na vánoční dárky jistě naleznete u Happy Socks. Happy Socks je skutečně jedinečnou značkou, jejímž záměrem je šířit štěstí a veselí v podobě barevných a hravých designů, které z jejich ponožek a spodního prádla činí naprosto originální záležitost.

Vánoční pop-up shop se zavděčí i gurmánům a milovníkům kvalitního moku. Ta nejlepší francouzská a španělská vína vám přiveze Vins Le Bourgin a možná budete moci i na místě ochutnat.

Proto neváhejte a přijďte si užít příjemné předvánoční odpoledne spojené s líčením a prodejem bestsellerů za výjimečné ceny.

KDY: 15. 12. 2014
       12:00 – 20:00

KDE: Kadeřnický salon Toni & Gay, Dlouhá ulice 13, Praha

Zdroj: facebook.com/TONIANDGUY.PRAGUE, happysocks.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram