New York nabídl mnoho odlišných trendů v manikúře pro jaro 2019

New York nabídl mnoho odlišných trendů v manikúře pro jaro 2019

Od krátkých nehtů v přirozených barvách po miniaturními šperky zdobené. New York nezklamal ani v nehtových trendech.

Jaké tvary, barvy? 

Ty nejluxusnější značky předváděly v New Yorku to nejlepší ze svých dílen a jako vždy sladily s kolekcemi jak make-up, tak i manikúru. Dva protichůdné světy se prolínaly na molech a přehlídkách, kde se objevily dvě hlavní vlny trendů: nehty přirozené, krátké a nehty upravené, dlouhé s detailním zdobením. Co se tvaru týče, tak se vrací ostré do špičky zapilované kočičí drápky, zůstávají i nehty krátké, ale i uměle působící dlouhé zapilované do čtverce. Pro každého je tu manikúra, kterou si bude přát vyzkoušet.

 

Mladistvý vzhled

Mezi průkopníky mladistvého vzhledu nehtů patří značky Tibi a Oscar de la Renta. Do rovna zastřižené, s nevýraznou barvou přirozeného vzhledu, krátké, ale přesto velmi sofistikované díky nánosu kvalitního laku působily nenásilně. Mléčně zabarvený lak u Oscara de la Renty byl dodatečně doplněn zlatou barvou, která vytvořila efekt obrácené francouzské manikúry. Praktické řešení pro pracující ženy, které potřebují nehty upravené bez časové náročnosti. 

Zdobené unikáty

Naopak tomu bylo u značky Adeam, kde byly vytvořeny velmi dlouhé nehty čtvercového tvaru s mikro kamínky. Miniaturní šperky byly poskládány tak, že z dálky vypadaly jako barevná palubní deska nebo mikročipy. Každý nehet měl jinak poskládané kamínky, tudíž se jednalo o unikátní originál. Značka Opening Ceremony si vyhrála s mnoha návrhy, ale nejstylověji působily kombinace metalických laků se vzorkem leoparda a jiných afrických zvířat. Pracné ručně malované vzory s gelovými aplikacemi laků a krystaly byly vrcholem luxusu. Libertine tematicky nazval svou kolekci manikúry „Milostný příběh z minulosti“ a použil na každý originální design nehtu dokonce i vlasy a poukazoval na viktoriánské milostné obrázky a medailónky. 

 

 

vogue.co.uk, pinterest.com, fashionweekdaily.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram