Nezmeškejte Harper's Bazaar Charity 2014

Nezmeškejte Harper's Bazaar Charity 2014

Možnost výhodně utržit nějaký ten stylový kousek z TOP módy je opět tu. Dveře Harper´s Bazaar Charity se vám otevřou již příští měsíc.

Rok se s rokem sešel a oblíbený charitativní bazar luxusního oblečení z dílen světových i tuzemských módních návrhářů je téměř na spadnutí. Harper´s Bazaar Charity Báry Nesvadbové a Olgy Dvorak otevře své dveře široké veřejnosti už příští měsíc.

Tato dnes již tradiční módní událost roku se letos uskuteční už poosmé, aby potěšila nejen své návštěvníky, kteří si zde mohou zakoupit luxusní trendy kousky světové i domácí módy za velmi příznivé ceny, ale především pomohla potřebným. Celkový výtěžek z Harper´s Bazaar Charity totiž vždy putuje na podporu dobré věci a ani v letošním roce z jeho hledáčku nevymizí pomoc mentálně handicapovaným dětem a dospělým.

 

Pokud byste i vy ráda přidala ruku k dílu, pomohla tak druhým a ještě si odnesla třeba svůj vysněný módní kousek, kterých zde bude jistě přehršle, pak si ve svém kalendáři nezapomeňte vyznačit datum 24. 11. 2014, kdy na Václavském náměstí 15 v Dvorak Sec Contemporary Art Depo od 16 do 18 hodin celá akce proběhne.

A z jakých značek budete moci vybírat? S jistotou vám můžeme nabídnout malou ochutnávku, která čítá značky Versace, Prada, Chanel, Jimmy Choo, Lanvin, Dior, Salvatore Ferragamo a chybět nebude ani velmi oblíbená Zara.

Tak přejeme lovu zdar.

 

Zdroj: Harper´s Bazaar, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram