Nikol Buranská exceluje v róbě od Sandry Švédové

Nikol Buranská exceluje v róbě od Sandry Švédové

Druhá vicemiss Nikola Buranská exceluje před finále Miss Earth na Filipínách ve večerní róbě, za kterou si vysloužila první ocenění poroty.

České krásky se rozletěly do různých koutů světa, aby zde reprezentovaly naši vlast a v hojné konkurenci zabojovaly o snové tituly krásy. Zatímco se vítězka České Miss Tereza Skoumalová teprve připravuje na prosincovou soutěž Miss World v Londýně, kam už odletěla, druhá vicemiss Nikola Buranská už na Filipínách sklízí první ocenění.

Nikola se, jakožto vítězka titulu Blesk Česká Miss Earth pro rok 2014, automaticky dostala do nominace v mezinárodní soutěži, jejíž finále se na Filipínách uskuteční již 29. 11. 2014 a odkud také přichází zpráva o jejím prvním dílčím úspěchu. Nikol vyzbrojená početnou zásobou nejrůznějších šatů, zaujala porotu večerní róbou od módní návrhářky Sandry Švédové natolik, že si vysloužila zvláštní ocenění “Cenu sponzora“ včetně finanční odměny a věcných darů.

Nikola o svém prvním úspěchu v soutěži Miss Earth s radostí řekla: „Když zaznělo Czech Republic, nemohla jsem se chvíli ani pohnout, byl to skvělý pocit. Je tady tolik krásných a talentovaných dívek, není lehké se prosadit. Ocenění mé róby je pro mě skvělé, jsem ráda i za svoji návrhářku, která mi šaty na tuto disciplínu připravila“.

 

Šaty jsou klasického střihu mořská panna“. Materiál je pošitý drobnými flitry měděné barvy a tělová síťka na rukou a v dekoltu je též aplikována na vykrojená záda a dozdobena kamínky.

Nepochybujeme, že podobně Nikol zaujme i při samotném finále, na které už se moc těšíme.

 

Foto: Česká Miss

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram