Nikol a Jakub Ponerovi vsadili na sportovně elegantní městský styl

Nikol a Jakub Ponerovi vsadili na sportovně elegantní městský styl

Módní přehlídka Iconic není tím jediným, co je u sourozeneckého dua Nikol a Jakuba Ponerových nového. Mají za sebou také focení se známými osobnostmi, Nikol Švantnerovou, Jitkou Boho a známou blogerkou Andulou.

Módní přehlídka ICONIC proběhla na konci října v Hradci Králové. Sourozenecká dvojice Nikol a Jakub Ponerovi v první části přehlídky představili módní kousky praktické pro běžné nošení. Mezi nimi úpletové šaty i v teplejší variantě, šikmo střižené svetrové šaty s novinkou – koženým páskem, ale také sportovní kalhoty, mikiny, trika či košile.

Společenské šaty následovaly v druhé půlce přehlídky. Na mole se vystřídaly Nikol Švantnerová, Tereza Budková i vítězky České Miss nebo Miss Face. Tyto krásné ženy vynesly zdobené šaty honosnějšího stylu, stejně jako střihy klasické a jednoduché.

Na šatech nechybí ani náročné krajkové výšivky. Ponerovi opět ukázali, že jejich ruční práce a zdobení jsou perfektní. Modely jsou šité v běžných i větších konfekčních velikostech, což ocení mnoho žen.

K nové kolekci také vznikl nový lookbook, kdy na focení kývly tři krásné ženy – Nikol Švantnerová, Jitka Boho a známá blogerka Andula. Čas, který focení modelů napříč novou kolekcí s fotografkou Annou Koniaevou věnovaly, se rozhodně vyplatil.
Ponerovi se také začínají více věnovat casual a sportovní módě, po které je čím dál větší poptávka. Proto u nich najdete sportovní soupravy, městské šaty i nové doplňky v podobě variabilních pásků.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram