Noční zvláčňující krém Mary Kay ideální na zimní období

Noční zvláčňující krém Mary Kay ideální na zimní období

Exta zvláčňující krém Mary Kay určený k večernímu použití zastupuje produkt, po kterém vaše zimou utrápená pokožka touží. 

Extra zvláčňující noční krém od Mary Kay je založen na vazelínovém základu, což zajišťuje jeho vysokou hydratační schopnost. Právě proto je vhodný na extrémně vysušená místa, jako jsou lokty, kolena, hřbety rukou nebo popraskaná kůže na kloubech prstů. Prošel testy proti alergickým reakcím i možnostem podráždění kůže, takže se jeho použití nemusí bát ani majitelky citlivější pokožky. Z důvodu své vysoké hydratační vlastnosti je určen na noc, kdy má kůže dostatek času do sebe vláčnost vsáknout a nehrozí nechtěné otření krému do oblečení nebo smytí.

Redakce magazínu Móda.cz měla tu příležitost krém vyzkoušet a musíme konstatovat, že dostál všech očekávání. Vysušenou pokožku zhydratoval a promastil, ale zároveň netvořil na povrchu nežádoucí mastný film. Používání krému příjemně doprovázela jemná parfemace, která ale na obličeji už cítit není. Zkusili jsme ho na ruce, obličej i dekolt a všude odvedl svou úlohu skvěle. 

Mary Kay

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram