Nová Diamond Link collection – Ralph Lauren 2014

Nová Diamond Link collection – Ralph Lauren 2014

Ralph Lauren představil novou unikátní řadu diamantových šperků a hodinek. Objevte kouzlo pohybu ve stylu art deco v elegantním duchu Ralph Lauren.

 

Ralph Lauren představil letošní novinku, kolekci s názvem 867, která vás okouzlí leskem nádherně broušených diamantů.

Kolekce nese název po původní vlajkové lodi Ralphl Lauren na Madison Avenue 867 v New Yourku. Nová oslňující kolekce šperků zahrnuje veškeré kouzlo pohybu ve stylu art deco a je navržena se vší elegantností geometrických linií ve spojení s nádhernými diamanty.

Kolekce 867 zahrnuje také diamantové hodinky v moderním pojetí okouzlujícího deco designu. Tyto nádherné elegantní čtvercové hodinky jsou k dispozici v ultraslim i ve větším provedení, buď jako klasické z bílého zlata a diamantů nebo doplněné o černý semišový pásek.

Nová řada diamantových šperků, Diamond Link collection, je doplněna o hodinky oblejších tvarů a vytříbené elegance z kolekce Stirrup. Stirrup collection je inspirovaná jezdectvím a odráží se v ní motiv třmene. Rafinované zpracování a kombinace materiálů této řadě diamantových hodinek propůjčuje sofistikovanost a vytříbenou eleganci.


 

Zdroj: ralphlaurenwatches.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram