Nová jarní kolekce Bench

Nová jarní kolekce Bench

Britská značka Bench je jedním ze symbolů undergroundu. Jedinečný, nápaditý styl a oblečení této značky jsou inspirovány skateboardingem a BMX

Patříte k milovníkům undergroundu a nezávislého stylu života? Tak to k tomu jistě patří i značka Bench. Bench přichází s novou vyzývavou kolekcí, s ještě více šokujícím designem, kterému nelze odolat. Jako vždy si přijdou na své muži i ženy.

Z dámské řady oblečení stojí za zmínku například stylová dámská bunda Bench - BBQ C. Na první pohled vás zaujme střih a samozřejmě proslulý nadčasový design. Bunda má kombinované zapínání v podobě zipů a patentů. Střih bundy perfektně tvaruje postavu a dodává jí ženskost. Velký výběr barev a velikostí dává možnost každé ženě, vybrat si podle svého.

Nemá cenu dále odolávat. V šatníku vám nesmí chybět ani nápaditá kabelka Bench – LILOH. Značka Bench používá vysoce kvalitní materiály, takže i kabelka Bench- LILOH, vyniká kvalitou a technickým zpracováním. Kabelka je vyztužená a má posílené dno. Už nikdy se vám nestane, že by se vám z kabelky něco vysypalo, nebo se kabelka protrhla. Speciální umístění kapes zaručí, že budete mít vše hned po ruce. Také dvoucestný zip je velice pohodlný a praktický. Unikátní odnímatelný popruh, který je lehce nastavitelný a dvě uši, vám umožní nosit kabelku tak, jak to máte rády.

Dominantou nové kolekce Bench jsou také pánské bundy, které jsou přizpůsobené těm nejvyšším potřebám. Například model bundy Bench - KIDDLE E patří mezi špičkové kousky této sezóny. Bunda je precizně zpracovaná a použité materiály jsou velice příjemné na dotek. Zapínání je na zip a bunda je dostupná ve třech různých barvách.

Abyste ještě více podtrhli Váš outfit, nezapomeňte i na vhodnou pánskou tašku. Taška Bench – APPLEFORD vás ohromí svým neotřelým zpracováním a precizně vyladěnými detaily. Pánská taška se nosí přes rameno, má nastavitelný popruh a specifické rozmístění kapes a zipů.

Velká část modelů má typické kapuce a mnoho barevných kombinací. Žijeme jen jednou, tak žijte stylově a na plno.

Zdroj: snowbitch.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram