Nová ještě lepší letní pánská vůně Terre od Hermés

Nová ještě lepší letní pánská vůně Terre od Hermés

Také marně hledáte letní vůní hasící žízeň, osvěžující jako kostka ledu, čistou jako živoucí přírodu v jejím nitru? Už nemusíte, přichází Terre d'Hermès Eau très fraîche.

Co se nachází pod povrchem, hluboko pod zemí? Voda. Život.

Nová alchymie elementů umožňující veškeré lidské tvoření. Voda vyvěrá ze samého středu země, hasí její žízeň, zúrodňuje ji. Souzvuk aldehydů jí dává vůni ledu, ledovců, chladu a neposkvrněné přírody. A k tomu neočekávaná kyselost hořkého pomeranče, nová svěžest, jež se mísí s hřejivou a ochraňující silou dřevitých tónů. Terre d'Hermès Eau très fraîche je tečkou nad „i“. Svislá čára je člověk stojící na zemi, tečka je jeho duše. Nerozlučné spojení.

Flakon má dokonale štíhlý tvar a vzpíná se do výšky, jako průzračný stalagmit, protipól první nabrané hrsti zeminy. Elegantní bílý uzávěr, čistý a neokázalý, mu dodává punc překvapení, překrývá vysouvací uzávěr známý z flakonu Terre d'Hermès, a stává se tak poznávacím znamením.

Ostatní prvky zůstávají zachovány, všechny důvěrně známé detaily zde nacházejí nové uplatnění: symbol sedlářského nýtu a oranžová linka, která se odráží v kovových plátech na horní straně lahvičky.

 

HLAVA: pomeranč, citrusy, vodní tóny

SRDCE: pelargónie

ZÁKLAD: dřevité tóny, pačuli, cedr

 

Vůně Terre d'Hermès Eau très fraîche je již nyní k dostání v butiku Hermès za cenu 2 400 / 125 ml. Od května také v parfumerii Douglas.

Zdroj: Hermés

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram