Nová kolekce “4:00 AM“ značky IMRECZEOVA

Nová kolekce “4:00 AM“ značky IMRECZEOVA

Módní návrhářka Zdeňka Imreczeová představuje novou městskou kolekci  “4:00 AM”.

Zdeňka Imreczeová, stojící za značkou IMRECZEOVA, představuje nejnovější kolekci pro podzim a zimu – 4:00 AM, inspirovanou ulicemi nočního velkoměsta, v které si návrhářka dokonale pohrála s odstíny černé a šedé barvy a mužskou a ženskou siluetou v oděvech.

Kolekce 4:00 AM obsahuje jak pohodlně ležérní, tak jemně elegantní oblečení jen ve zdánlivě tmavém monochromatu. Ve skutečnosti odráží prostředí plné kontrastů v nejrůznějších odstínech černé a šedé. Hra stínů, lesklý černý asfalt, mříže kanálů, odlesky světel v mokrých chodnících, stopy lidí a aut, rastr dláždění – to všechno narušuje černý prostor ulice a rozehrává ji „barvami“ a vzory.

„4:00 AM čili čtvrtá hodina ranní je čas, kdy lidé chodí spát a zároveň vstávají, čas absolutního klidu, pár okamžiků ticha, kdy noc naplno vyznívá a její černou eleganci lze vnímat nejintenzivněji,“  vysvětluje Zdeňka Imreczeová.

Škála černých a šedých tónů se prolíná celým spektrem kolekce tvořené z vybraných materiálů jako vlna, kůže, hedvábí, úplet nebo nepromokavý mikrošusťák.

 

V kolekci vedle sebe najdeme jak ležérní kousky oděvů – pohodlné kalhoty, sportovnější péřovou bundu nebo šedý oversized kabát, tak vyloženě ženské elegantní oblečení jako černé koktejlové šaty nebo kolovou koženou sukni.

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram