Nová kolekce Burberry ve spolupráci s Vivienne Westwood právě dorazila

Nová kolekce Burberry ve spolupráci s Vivienne Westwood právě dorazila

Luxusní kolekce s punkovým nádechem je unisex. Na kampani se podílela i legendární Kate Moss!

Punkový luxus

Před pár dny se na pultech i v internetových obchodech objevila dlouho očekávaná limitovaná edice oblečení. Ze společné dílny anglických módních hvězd Burberry a Vivienne Westwood vznikla svěží dynamická kolekce oděvů. Oba módní domy si vybraly své typické znaky a spojily je dohromady. A to jak v novém logu tak i v oblečení. Výsledkem je punkový luxus vhodný pro muže i ženu. Každý kus oblečení je vhodný pro obě pohlaví.

Nadčasový rebel

Jak se již v minulosti předpokládalo, kolekce i kampaň jsou ve výtržnickém pojetí díky Vivienne Westwwod. Burberry však dodal tradiční kostkovanou látku a trenčový kabát, což propůjčilo kolekci nadčasovost. Luxusní tradice spolu s často šokujícími návrhy od Vivienne vytvořily šatník pro rebela na úrovni. Jediný kousek z kolekce výhradně pro ženy jsou vysoké lodičky s vyšší podrážkou. Možné však je, že ve Viviennině světě je nosí i muži. 

Kate Moss v kampani

Obě značky myslely i na charitu. Jedno tričko má na sobě vytištěný ručně psaný vzkaz od anglické návrhářky Westwood. Veškerý výtěžek z prodeje půjde na záchranu tropických pralesů. Do světové kampaně se zapojila módní smetánka a kamarádi návrháře Davida Sims v čele se supermodelkou všech dob: Kate Moss. Která jiná anglická modelka by byla vhodnější? Žádná. Už Kate samotná je obrovským tahákem. Vrcholová reprezentace luxusního anglického stylu je právě v prodeji.

Zdroj: vogue.com, us.burberry.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram