Nová kolekce hodinek Gucci - Horsebit

Nová kolekce hodinek Gucci - Horsebit

Nová kolekce dámských elegantních hodinek Gucci vás na první pohled upoutá svým jedinečným provedením ikonického motivu Horsebit inspirovaného jezdectvím, oblíbenou zábavou florentské společnosti.

Nová stylová kolekce hodinek Horsebit nabízí ženám novu podobu elegance hned v několika variantách ideálních k dennímu nošení i večerním příležitostem. 

Hodinky z nerezové oceli nesou výrazné křivky motivu Horsebit. Ciferník tak dostává elegantní tvar třmenu. Tento motiv však zdobí i nerezový pásek po celé své délce.

Velká pozornost je věnována detailům. Decentní zdobení diamanty dává vyniknout nejen tvaru ciferníku, ale i jeho provedení.  Ciferník zdobí především bílá a černá perleť, ale k dispozici jsou i další barvy.

Kromě hodinek s ocelovým páskem najdeme v kolekci také hodinky s páskem koženým. Ten dodává odvážný nádech rafinovaného tvaru Horsebit ciferníku.

Tato nová kolekce tak opět rozšířila rodinu produktů Horsebit s tímto ikonickým podpisem značky Gucci a perfektně tak doplnila i nejnovější kolekci šperků Horsebit.




 

Zdroj: guccitimeless.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram