Nová kolekce hodinek Hermés 2014

Nová kolekce hodinek Hermés 2014

Hermés představuje novou kolekci stylových hodinek pro rok 2014. Hodinky mají nejrůznější velikosti ciferníků od těch téměř neviditelných až po maxi hodinky

Stejně jako šperky jsou i hodinky značky Hermés velmi originální a zároveň stylové. Hermés představuje hodinky v několika kategoriích. Hodinky mají nejrůznější velikosti ciferníků od těch téměř neviditelných až po maxi hodinky. Samozřejmostí je kvalitní zpracování a materiál. Častou a stále oblíbenou kombinací je kov a kolorovaná kůže.

Hodinky Arceau jsou většinou klasické hodinky známé pod značkou Hermés, které jsou určené mužům i ženám. Tyto unisex hodinky mají vystihovat charakteristickou eleganci koní. Jemné asymetrie podtrhují drobné detaily těchto exkluzivních hodinek.

 

Hodinky Cape Cod jsou pojmenované po nejznámější prázdninové destinaci na východním pobřeží Spojených států. Konstrukce číslic má připomínat křivky vln oceánu, které vyzývají snad každého surfaře. V této kolekci mají hlavní slovo kožené řemínky různých druhů a barev.

Letadlové unisex hodinky neboli Clipper jsou typické sportovní hodinky. Ovšem jako jediné z módního domu Hermés, jsou k dispozici také s gumovým páskem anebo částečně z titanu. Některé modely mohou být použity i pro potápění až do hloubky 200metrů.

Hermés si rád hraje se symboly a právě hodinky Heure H nesou jako symbol jeho počáteční ´H´. Vy si zas můžete vyhrát díky systému snadno vyměnitelných pásků, ať už jsou jednoduché nebo dvojité. Můžete tak u hodinek libovolně střídat různé barvy nebo druhy kůže.

Hodinky Kelly vznikly díky známým kabelkám nesoucí stejné jméno. Visací zámky pro tyto kabelky tolik typické, jsou nyní i hlavním motivem hodinek Kelly. Jedná se o opravdu nadčasové kousky.

Zdroj: hermes.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram