Nová kolekce kabelek Louis Vuitton jaro/léto 2014 s nádechem vintage

Nová kolekce kabelek Louis Vuitton jaro/léto 2014 s nádechem vintage

Velmi známé kožené kabelky nesoucí monogram LV se vyznačují jednoduchým luxusem v elegantním podání. Letošní kolekce se nese ve vintage stylu a jistě vás mile překvapí

Inspirací kabelek Louis Vuitton z kolekce jaro/léto 2014 byl ikonický monogram LV. Charakteristickými rysy kabelek LV je elegance, klasický jednoduchý design a ručně skládaná kůže.

Všimněte si zajímavých detailů, jako jsou visací zámky s klíčky nebo kožené střapce ve tvaru zvonce. Právě tyto detaily dotváří rafinovaný vzhled.
Kabelky jsou vyrobeny z kolorované telecí nebo krokodýlí kůže a vybrané kusy jsou k dispozici v rubínové, fuchciové, hnědé, modré a černé barvě.

Zajímavá je například rubínová kabelka z pružné telecí kůže s odstupňovanými barevnými odstíny a vintage patinou. Čím déle budete tuto kabelku používat, tím bude stále krásnější.

Nebo modrá kabelka s novou interpretací podpisu Louis Vuitton. Tento graffiti nápis vytvořil pro značku LV Stephen Sprouse. Nápis je složitě vyšíván a vyplněn černými flitry na modrém žakárovém vzoru.

Černá kabelka zdobená černými kovovými cvoky zachycuje ducha módní show, na které byla představena. Na telecí kůži bylo ručně aplikováno 76 cvoků.

Naprosto mimořádná je také kabelka s peřím. Je to vyšívaná kabelka z limitované edice, zdobená krystaly Swarovski a pavím i bažantím peřím. Ozdobné prvky byly aplikovány ručně, proto výroba jedné takové kabelky trvala šest dní. Nejen že zachycuje ducha módních show, ale dokonale představuje podstatu značky Louis Vuitton.

Zdroj: louisvuitton.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram