Nová kolekce kabelek VUCH Invert

Nová kolekce kabelek VUCH Invert

Nevšední barevné kombinace, praktický a elegantní design - to je nová kolekce kabelek Vuch.

Módní značka zabývající se výrobou a prodejem kabelek a módních doplňků VUCH nedávno rozšířila svou Invert kolekci kabelek ve čtyřech barevných kombinacích. Jedná se o kabelky MelaniE, Victoria, Skylar a Aria, které mají každá svůj osobitý styl, díky nevšední kombinaci barev od klasické a elegantní černé, až po pestrou oranžovou, snovou růžovou nebo vášnivou červenou. Všechny kabelky mají navíc velký hlavní prostor s vyjímatelnou vnitřní kapsou a uzavíráním na patentku. Ven s ní můžete vyrazit s popruhem přes rameno nebo využít kratšího popruhu, který si jen hodíte přes ruku.

VUCH kolekce

“Jakou moc mají barvy a že svět není pouze černobílý, dokázaly i nejslavnější návrhářky světa. S kolekcí kabelek Invert Collection jsme rozehrály zábavnou hru barev, která tě chytí a nepustí. Pokud se ptáš, jak zazářit, máme pro tebe radu, která je 100% účinná. Rozzař svůj outfit kabelkami, které propojují barvy, jež jim sluší. Ať už jsou to psaníčka nebo kabelky, co mají uši, rozhodně nezapřou svou hravou duši!” popisuje Vuch kolekci na svých internetových stránkách.

Vuch kolekce

Kabelka Melaniepředstavuje klasickou a elegantní kombinaci černé a šedé, která se hodí snad ke každému outfitu. Podobně klasická, ale zároveň lehce odvážnější je kabelka Ariav romantické kombinaci černé a červené, která je ideální jak pro klasický pracovní den, tak na přeměnu outfitu k večerní příležitosti. Victoria je kabelka, které na barevné paletě reprezentuje spíše pestřejší outfity. Pokud proto hledáte doplněk, kterým rozjasníte outfit nebo prostě jen ujíždíte na barvách, stane se určitě tato  bílo-oranžová kabelka vaším nejlepším parťákem. Nakonec pro dámy, které rády upozorňují na své dívčí já a potrpí si na růžovou, je tu kabelka Invert, které kombinuje nebeskou baby pink a tmavě modrou.

Vuch kolekce

Všechny kabelky jsou k dostání na internetové stránce Vuch, kde si tu svou můžete z e-shopu objednat až domů nebo se podívat na další řady starších kolekcí Vuch. Vuch je značka, která se na českém trhu objevuje již od roku 2015, kdy začaly vznikat první nápady, a po půl roce vznikla první kolekce pod touto značkou. Od roku 2015 se stala velkou součástí českého módního trhu a také šatníku mnoha českých žen. Značka se snaží alespoň čtyřikrát do roka představovat novinky, takže vás nikdy neomrzí.

Vuch kolekceVuch kolekce

Vuch kolekce

vuch.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram