Nová kolekce Kendall a Kylie Jenner pro PacSun

Nová kolekce Kendall a Kylie Jenner pro PacSun

Kendall a Kylie Jenner odhalily v napínavé kampani svou sváteční kolekci pro PacSun, plné sezónní stylové módy.

Sestry Jennerovi se vcelku nedávno pochlubily svou nejnovější módní kolekcí, kterou celému světu představily v další módní kampani a opět pro stylový fashion shop PacSun, pro který také celkem nedávno zazářila Lindsay Lohan.

Kendall 19 společně se svou o dva roky mladší sestrou Kylie právě nyní představují stylovou kolekci dámského oblečení, které lze zvolit jako celodenní outfit. Můžete si být jisté, že v něm zazáříte jak na pracovišti, obchodní schůzce a jiném důležitém jednání, tak i na vánočním večírku, či party s přáteli.

Je až neuvěřitelné, jakým způsobem se oběma podařilo kolekci vdechnout svůj osobitý styl. Zatímco Kendall je více uvážlivá a vsází spíše na střízlivost a klasiku, Kylie volí provokaci s výstřední příchutí. Možná proto je také středem pozornosti jakmile se někde objeví.

Zatímco předchozí kolekci sesterského dua provázely hlavně květinové vzory, jejich nejnovější počin zdá se být nenuceným diktátem nových sezónních trendů. Tím nepřehlédnutelným je nestárnoucí černá barva, která bude letošní podzim a v zimě hrát prim.

 

 

Nejednodušší cestou, jak získat oslnivý Jenners Look, je návštěva internetového obchodu PacSun, který kolekci exkluzivně nabízí. 

 

Zdroj: PacSun

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram