Nová kolekce kožených pásků značky RITORE

Nová kolekce kožených pásků značky RITORE

Už je to nějaká doba, kdy značka RITORE a její kožené doplňky sklidily první vlnu pochvalných ohlasů. Nyní se máme opět na co těšit! RITORE představuje novou kolekci svých vychytralých elegantních pásků.

RITORE má jako jediná značka na českém trhu ve své nabídce kolekce délkově nastavitelných pásků a nyní tyto řady rozšiřuje o nové zajímavé kousky.

Díky speciálně navrženému mechanismu, který je umístěn v zadní častí, je možné pásek nastavit podle délky pasu nebo boků. Tyto luxusní pásky od RITORE jsou naprosto ideální pro ženy, které si takovéto doplňky kupují nejen z čistě praktického hlediska, ale také se zájmem o originální design a kvalitu.

Nápaditý elegantní pásek se tak stává perfektním doplňkem pro Business Casual Dress Code, do práce nebo na méně formální jednání.

Nová kolekce pásků ROME v minimalistickém designu je téměř k nerozeznání od pánských modelů.

Výraznost a originalita se rozhodně nedá vytknout páskům z řady PULS. Zde se konečně probouzí vášnivý duch a nekonvenční zpracování. Nápadité motivy a především zajímavě propracované detaily přitáhnou naši pozornost, jako třeba geometrická spona v dvoubarevném provedení: stříbrný střed a tmavě stříbrné boky.

Decentní kožený pásek TAUR s minimalistickou sponou dodá vašemu outfitu šmrnc, aniž by ho přebil. A aby toho nebylo málo, moderní barva skořice zaujme na první pohled!

Všechny pásky z nové kolekce RITORE si můžete prohlédnout ZDE.

Zdroj: Ritore

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram