Nová kolekce LACE PARADISE Viktorije Morozové dýchá luxusem

Nová kolekce LACE PARADISE Viktorije Morozové dýchá luxusem

Jihočeská návrhářka Viktorija Morozová se rozhodla zpřístupnit svou tvorbu širší klientele. Nová kolekce Lace Paradise je určena k zapůjčení.

Exkluzivní materiály

Viktorija Morozova patří mezi výjimečné návrhářky. Nejen díky svému zahraničnímu původu, který dodává tvorbě specifický nádech, ale i díky způsobu, jakým pracuje. Velkou část jejích modelů tvoří večerní společenské šaty z exkluzivních látek. Ty návrhářka odebírá přímo z fabrik, které vytváří látky pro obrovská módní jména jako je Gucci, Chanel, Dior nebo Valentino. Právě světle růžová látka s vyšitými květy patří pod ateliér Valentino. "Člověk si musí s materiálem pohrát. Můžete ho nechat vyniknout a nebo ho úplně potlačit. A to je to umění," vysvětluje Viktorije Morozová.  

Vstříc širší klientele

Nová kolekce Lace Paradise určená pro plesovou sezónu 2018-2019 je u návrhářky k dispozici k zapůjčování. "Chtěla jsem rozšířit kvalitní šaty mezi více lidí. Zatím je na to ohlas velmi dobrý. Mé šaty si mohou dovolit tak i maturantky na svůj závěrečný ples," shrnuje Viktorije. Vybraný model v salónu vždy precizně upraví tak, aby dokonale seděl. Výběr je široký a na své si přijde snad každá žena. Pokud milujete červenou, jistě vás ohromí model s honosnou vlečkou, pro jemnější a romantičtější duše přichystala návrhářka světle růžové šaty a pokud se zamýšlíte nad něčím méně obvyklým, pak by vaše oko mohlo padnout na bledě modrý model.

Detailní ruční práce

Naprosto specifické jsou šaty z černé krajky, které působí tak ladně, že by člověk řekl, že je to jen krajka přitisknutá na tělo. "Tento model byl velmi pracný, protože jsme potřebovali připevnit vrchní díl k sukni tak, aby si vlastně nikdo nevšiml, že se nejedná o jeden díl," vzpomínala návrhářka. Vzhledem k tomu, že jsme šaty viděli naživo, musíme smeknout. Povedlo se to na maximum. Možná právě ty detaily dělají u večerní společenské módy ten největší efekt. A Viktorija to s detaily umí bezvadně.  

Foto: Zdeněk Štěrbák

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram