Nová kolekce Reebok v rukách Victorie Beckham

Nová kolekce Reebok v rukách Victorie Beckham

Dlouho očekávaná, a především vydařená spolupráce. Sportovní značka Reebok se spojila s Victorií Beckham a věděli proč. 

V tomto případě ani tak moc nesejde na tom, zda jste milovníky sportu, anebo ne, protože aktuální kolekce značky Reebok, na které se podepsala Victoria Beckham, není určena přímo jen do fitka. Pokud bychom měli najít jediné slovo, které by charakterizovalo Victorii, bylo by to určitě styl. A přesně taková je i tato kolekce. Funkční, ale zároveň módní a stylová, což byl přesný záměr. Tleskáme!

V kolekci Reebok x Victoria Beckham pro jaro 2019 najdete klasiku v podobě sportovních podprsenek, bezešvých legín až po stylové mikiny či nepřehlédnutelné kalhoty inspirované basketbalem. Celá Beckhemovic rodina je totiž velkým fanouškem Los Angeles Lakers. 

Victoria o této kolekci prohlásila, že při jejím tvoření chtěla, aby vznikly modely, u kterých budete mít chuť je nosit i před samotným tréninkem, takže z práce rovnou do fitka, a to i bez převlékání. Velkým překvapením je to, že většina modelů z této kolekce je unisexových, ale stále neztrácejí na své nápaditosti a jedinečnosti. To je celá Victoria. Vše promyšlené do posledního detailu.

Na modelech najdete loga ve třech různých podobách - logo samotné značky Reebok, integrované vektorové logo VB a také opakující se vektorové logo VB. 

vogue.com, reebok.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram